Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,496
31,009
113
Senden başka bu kadar dağıtan üye olmadı geri dönüş almadan var bonkör arkadaşlar da genelde 2 li ilişkiler var al ver yapıyolar sen ilk günden beri sadece dağıtıyorsun normal yani para vereni herkes sever 😂 bir de Aydın abi vardı da o kayboldu gitti
Banada mi bu laf enişte tesüf ederim

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,898
6,105
113
Senden başka bu kadar dağıtan üye olmadı geri dönüş almadan var bonkör arkadaşlar da genelde 2 li ilişkiler var al ver yapıyolar sen ilk günden beri sadece dağıtıyorsun normal yani para vereni herkes sever 😂 bir de Aydın abi vardı da o kayboldu gitti
Ben burda 4 kisi bilirim sen noescape kara vardi bir ara birde lazistan dagitmisti. Allah senle himmetcani bir an once geri dondursun...

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,203
1,064
113
Toplam 16 kişi var dostlar
Kim takiplediyse tek tek yazdım
12 kişiye özelden ulaşılacak. Onu ben seçmiyorum. Kazananlara ulaşacağım tek tek
Eline emeğine sağlık @Marley sabh 8 den beri olan yorumlarda olanlar ödül aldı bı kısmı bende takipteyim almadm ben bgn

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,560
6,103
113
Peki ödüller dağıtıldı mı Bana Dm gelmedi sabah 7 den beri beraberiz yorumlar duruyor reis 👍 Dm mi bekliyelim liste hazırlanıyor galiba öylemi?
Valla en son 3 kişiye atacam dedigi kupondan öncesinde vardım. 3 kişiye dağıtıldı onda yoktum. 9 dan beri bende takip ediyorum ama boş geçmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...