- 36,817
- 14,030
- 113
Mucize denir ✨✨✨usta baksana 1:53 kala gs tam 13 sayı attı helal olsun
Ekli dosyayı görüntüle 902712
Mucize denir ✨✨✨usta baksana 1:53 kala gs tam 13 sayı attı helal olsun
Kısmet,,,Reisim ben yakmıyorum Dm yi de. Bir dost kuponlar baslamadan takibe bakıyor oda burdan ona göre ödül atıyoruz. Ben kim yazıyor yazmıyor takip ediuor etmiyor o an bakamıyorum 🤣🤣🤣 umarım senin de dm yanar
Ben şahidim dünde burdaydinAkşamdan beri burdayiz cingar çıkarırım
Bu arkadaşın mesajı 101 oldu tek tek saymış ödül hakkıdır 👍usta baksana 1:53 kala gs tam 13 sayı attı helal olsun
Kim o dost bizim düşmanımızsa bize sıra gelmezReisim ben yakmıyorum Dm yi de. Bir dost kuponlar baslamadan takibe bakıyor oda burdan ona göre ödül atıyoruz. Ben kim yazıyor yazmıyor takip ediuor etmiyor o an bakamıyorum 🤣🤣🤣 umarım senin de dm yanar
la havleeeeeeBu arkadaşın mesajı 101 oldu tek tek saymış ödül hakkıdır 👍
Marley dostumuz,kimseye düşman olacağını sanmıyorum o yüzden varsa hakkın yanar dostumKim o dost bizim düşmanımızsa bize sıra gelmez![]()
Aynen,,Bir ara barem 160 in altına inmişti iyi döndü kupon
Valla benim dm yanmazsa daha davosa gelmem😄Reisim ben yakmıyorum Dm yi de. Bir dost kuponlar baslamadan takibe bakıyor oda burdan ona göre ödül atıyoruz. Ben kim yazıyor yazmıyor takip ediuor etmiyor o an bakamıyorum 🤣🤣🤣 umarım senin de dm yanar
Marley yakar dmmizi sağolsunMarley dostumuz,kimseye düşman olacağını sanmıyorum o yüzden varsa hakkın yanar dostum
Senden başka bu kadar dağıtan üye olmadı geri dönüş almadan var bonkör arkadaşlar da genelde 2 li ilişkiler var al ver yapıyolar sen ilk günden beri sadece dağıtıyorsun normal yani para vereni herkes sever 😂 bir de Aydın abi vardı da o kayboldu gitti@Enişte abi 1 günde hep beraber 23 kişiye ulasmisiz 12 de şimdi 35 kişi . 21k da dağıtım olmuş olacak ... Ben kazaniyorsam dostlar da kazanacak..
Dün akşam kaybetti sansimiza bugün takip etmedik hak yemeyelim boşver sonra yerizBen şahidim dünde burdaydin
Peki ödüller dağıtıldı mı Bana Dm gelmedi sabah 7 den beri beraberiz yorumlar duruyor reis 👍 Dm mi bekliyelim liste hazırlanıyor galiba öylemi?Reisim ben yakmıyorum Dm yi de. Bir dost kuponlar baslamadan takibe bakıyor oda burdan ona göre ödül atıyoruz. Ben kim yazıyor yazmıyor takip ediuor etmiyor o an bakamıyorum 🤣🤣🤣 umarım senin de dm yanar
Dostlar çekim verdim. Ama tartışma olursa konu kitlenir sorun yaşarız odulleri atamayiz. Hem bekleyin hakkı olup da dışarda kalan için de son bir kupon atarız ama lütfen kimse tartismasin ki konu kilitlenmesin
Kimsenin tDostlar çekim verdim. Ama tartışma olursa konu kitlenir sorun yaşarız odulleri atamayiz. Hem bekleyin hakkı olup da dışarda kalan için de son bir kupon atarız ama lütfen kimse tartismasin ki konu kilitlenmesin
Dünden beri bekliyoz. Desen daha iyi olur. Dün atı alan üsküdarı geçtiBekliyoruz sabahtan beri dm yanmadı knka