Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,207
5,395
113
Bir ara barem 160 in altına inmişti iyi döndü kupon

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,561
6,104
113
Reisim ben yakmıyorum Dm yi de. Bir dost kuponlar baslamadan takibe bakıyor oda burdan ona göre ödül atıyoruz. Ben kim yazıyor yazmıyor takip ediuor etmiyor o an bakamıyorum 🤣🤣🤣 umarım senin de dm yanar
Valla benim dm yanmazsa daha davosa gelmem😄

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,576
94,623
113
@Enişte abi 1 günde hep beraber 23 kişiye ulasmisiz 12 de şimdi 35 kişi . 21k da dağıtım olmuş olacak ... Ben kazaniyorsam dostlar da kazanacak..
Senden başka bu kadar dağıtan üye olmadı geri dönüş almadan var bonkör arkadaşlar da genelde 2 li ilişkiler var al ver yapıyolar sen ilk günden beri sadece dağıtıyorsun normal yani para vereni herkes sever 😂 bir de Aydın abi vardı da o kayboldu gitti

Yusuf3504

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,111
212
63
Neyse bi baktım gidiyorum eşref kesene bereket kazanan arkadaşlara da tebrikler şansınız daim olsun herkesin günü bol kazançlı olsun

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,204
1,064
113
Reisim ben yakmıyorum Dm yi de. Bir dost kuponlar baslamadan takibe bakıyor oda burdan ona göre ödül atıyoruz. Ben kim yazıyor yazmıyor takip ediuor etmiyor o an bakamıyorum 🤣🤣🤣 umarım senin de dm yanar
Peki ödüller dağıtıldı mı Bana Dm gelmedi sabah 7 den beri beraberiz yorumlar duruyor reis 👍 Dm mi bekliyelim liste hazırlanıyor galiba öylemi?

Mehmet1981

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,095
395
83
Dostlar çekim verdim. Ama tartışma olursa konu kitlenir sorun yaşarız odulleri atamayiz. Hem bekleyin hakkı olup da dışarda kalan için de son bir kupon atarız ama lütfen kimse tartismasin ki konu kilitlenmesin
Dostlar çekim verdim. Ama tartışma olursa konu kitlenir sorun yaşarız odulleri atamayiz. Hem bekleyin hakkı olup da dışarda kalan için de son bir kupon atarız ama lütfen kimse tartismasin ki konu kilitlenmesin
Kimsenin t
Bekliyoruz sabahtan beri dm yanmadı knka
Dünden beri bekliyoz. Desen daha iyi olur. Dün atı alan üsküdarı geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...