- 3,341
- 334
- 83
81
Reis bu paradir dünkü alanlar gene alır yeniler takip etmes olur herzamanki konular mulayimdede aynı muhabbetler yaşanıyordu burdada yaşanır ben takip etmedim Kazancı daim olsun. Ama bence esrefim yapması gereken ödül alan kişi Ler belirlenip almaması yoksa yeniler burdan hiç bişi alamaz eşref verdikswn sonra benim düşüncem buBirazdan burası karışır , dünden alanlarda açık açık hak talep ediyor kimsede empati yok bugünde başkasi alsın diyen yok böyle bir qc gozluluk yok Allah sonumuzu hayretsin
O bitti kardo sen yeni almışsın ondan çıkardıAlındı mı dost son durum ne
Tşk ederim 👏🙋 Saqol 👍Varol dostum seninde eline, emeğine, yüreğine sağlık 🥰🙏🏻
Bol şanslar agaAlın dostlar dışarda kalanlar için son kupon. Gelmezse de zaten yeter çok yoruldum 😃😃. Almayan çok az kaldı zaten. Bol şanslar. 7 kişiye daha atalım gelirseEkli dosyayı görüntüle 902718
Bol şanslar 3 tür alamıyoruz bu gelsin bari esref bizde alalımAlın dostlar dışarda kalanlar için son kupon. Gelmezse de zaten yeter çok yoruldum 😃😃. Almayan çok az kaldı zaten. Bol şanslar. 7 kişiye daha atalım gelirseEkli dosyayı görüntüle 902718
Yeni almışım derken dünki olan mıO bitti kardo sen yeni almışsın ondan çıkardı
Kral ponzi sistem alacağını aldıysan verme artık hangi aşamada parana çökecekleri belli değil bence durDünden beri burası bana parça parça para atıyor. Şimdi 500 tl yatır. Görev bitiminde 750 tl verecek.750 tl yi yolar diye düşünüyorum. Arkasından biraz daha fazla yatırmamı isteyecek. Ne dersiniz bir zar atayımmı? 😀
Biliyorum. Bende öyle yapacam.Gecen sene yapmistim. En son buyuk para istyor engelle o anda
Dost bu son kupona katılsam olir muO bitti kardo sen yeni almışsın ondan çıkardı