- 11,237
- 4,880
- 113
83
Bol şanslar kralAlın dostlar dışarda kalanlar için son kupon. Gelmezse de zaten yeter çok yoruldum 😃😃. Almayan çok az kaldı zaten. Bol şanslar. 7 kişiye daha atalım gelirseEkli dosyayı görüntüle 902718
Listeden çıkanın yerine buradan seçsin kankaO bitti kardo sen yeni almışsın ondan çıkardı
Bol şanslar sayalımAlın dostlar dışarda kalanlar için son kupon. Gelmezse de zaten yeter çok yoruldum 😃😃. Almayan çok az kaldı zaten. Bol şanslar. 7 kişiye daha atalım gelirseEkli dosyayı görüntüle 902718
500 de yatırma sonra diyecekki işlem ücreti falan daha çok isteyecekDünden beri burası bana parça parça para atıyor. Şimdi 500 tl yatır. Görev bitiminde 750 tl verecek.750 tl yi yolar diye düşünüyorum. Arkasından biraz daha fazla yatırmamı isteyecek. Ne dersiniz bir zar atayımmı? 😀
Bol şanslar Yeşil Işıklar SÖNMESİN @EşrefTEK80 Buda won olur umarım daim olsun bu dualardan varamiycan yer yok 👍Bol şanslar aga
Bol şanslar reisAlın dostlar dışarda kalanlar için son kupon. Gelmezse de zaten yeter çok yoruldum 😃😃. Almayan çok az kaldı zaten. Bol şanslar. 7 kişiye daha atalım gelirseEkli dosyayı görüntüle 902718
Başkan geçen gün konusunu açtı bu mevzunun ama anlayanaReis bu paradir dünkü alanlar gene alır yeniler takip etmes olur herzamanki konular mulayimdede aynı muhabbetler yaşanıyordu burdada yaşanır ben takip etmedim Kazancı daim olsun. Ama bence esrefim yapması gereken ödül alan kişi Ler belirlenip almaması yoksa yeniler burdan hiç bişi alamaz eşref verdikswn sonra benim düşüncem bu