Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 15K Hedef 45K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,595
6,134
113
Abi bir donsem ahh bir donsem ne hayallarim var bı bilsen. 3 yıldır kiymetini anladim mesleğin , hayatin ve paranin
Valla bende bıraktığıma pişman oldum. Rezildik ama aksiyon macera güzeldi. En azından bir ağırlığın oluyor. Valla hakkında hayırlısı inşallah dönersin. Kanun olarak takıldığın yer olursa her zaman sorabilirsin. İtiraz dilekçesi falan yazmak istersen kafana takılan soru olursa her zaman yardımcı olurum.

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
6,238
113
Valla bende bıraktığıma pişman oldum. Rezildik ama aksiyon macera güzeldi. En azından bir ağırlığın oluyor. Valla hakkında hayırlısı inşallah dönersin. Kanun olarak takıldığın yer olursa her zaman sorabilirsin. İtiraz dilekçesi falan yazmak istersen kafana takılan soru olursa her zaman yardımcı olurum.
Abi ben sana yarın bu yazayım ya müsait olursan dönüş yaparsin kafama takılan şeyler var aslında

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,595
6,134
113
Abi ben sana yarın bu yazayım ya müsait olursan dönüş yaparsin kafama takılan şeyler var aslında
Yarın öğleye kadar is varda saat 1 den sonra müsait olurum. Uzman erbaş kanununu yaladım yuttum. Kanun bilirsen yeminle kimse yanına bile yaklaşamıyor. Bizlede çok uğraştılar diş geciremediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...