- 23,884
- 7,639
- 113
ÜzdüUlasirsak senindir reis..
ÜzdüUlasirsak senindir reis..
Demedin de simdiNeyse dostlar başlıyor birazdan maçımız.. bu kupon burdan dönmez ben uyumaya gidiyorum demismiydim 😎😎
dost memleket nere senin mac baslayana kadar muhabbet dönsünUlasirsak senindir reis..
adamsın Eşref eyvallahUlasirsak senindir reis..
İyi dağıtmış hoş dağıtmış helal olsun diyip finalde bu pastadan bi dilim yemediysem banane o zmn demiş gibi oldun. Hikaye anlatmayin birader. Meraminjzi açıkça yazinAdam 3 gündür neler dağıtıyor Allah var hakkını yemem belki 50 bin dağıtım yaptı ama dün gece bayağı takip ettik beni hatirlamadi herhalde
Doğru diyorsun netlikİyi dağıtmış hoş dağıtmış helal olsun diyip finalde bu pastadan bi dilim yemediysem banane o zmn demiş gibi oldun. Hikaye anlatmayin birader. Meraminjzi açıkça yazin
Hoşbulduk dost rastgele umarım hedefe ve daha yükseklerinde ulasirsinReisimm hoş gelmissin
Saygılar dost rastgeleEtme ya adam sanki size borçlu yeterin be
pastadan dilim düsmüyosa kaybetmesi icin namaza durur bunlar, forumun %90i da boyle. Bu adam yarin dusse 3-5 kisi disinda yardimci olcak kisi de bulamaz. Malesef parasizlik insani bozar ve bozulmus cok insan var buradaİyi dağıtmış hoş dağıtmış helal olsun diyip finalde bu pastadan bi dilim yemediysem banane o zmn demiş gibi oldun. Hikaye anlatmayin birader. Meraminjzi açıkça yazin
Hoşgeldin dost yargı dagitiyorsun yineİyi dağıtmış hoş dağıtmış helal olsun diyip finalde bu pastadan bi dilim yemediysem banane o zmn demiş gibi oldun. Hikaye anlatmayin birader. Meraminjzi açıkça yazin
Çalişiyorum reşat dost ayağa kalkıp alkışladım şimdi yerime oturdum tekrardanİyi dağıtmış hoş dağıtmış helal olsun diyip finalde bu pastadan bi dilim yemediysem banane o zmn demiş gibi oldun. Hikaye anlatmayin birader. Meraminjzi açıkça yazin
Muro sen kumar oynamayı bilmiyon çöpe atma 5 Kyi 🤣adamsın Eşref eyvallah
Saygılar bizden olsun Ferhat tskrlr sanada kolay gelsinSaygılar dost rastgele
Net insanları severim seni sevdiğim gibi dostÇalişiyorum reşat dost ayağa kalkıp alkışladım şimdi yerime oturdum tekrardan
Eyvallah Ağam hoş buldumHoşgeldin dost yargı dagitiyorsun yine![]()
3-5 kişi bile çok dedin atacak olan da 300-500 ancapastadan dilim düsmüyosa kaybetmesi icin namaza durur bunlar, forumun %90i da boyle. Bu adam yarin dusse 3-5 kisi disinda yardimci olcak kisi de bulamaz. Malesef parasizlik insani bozar ve bozulmus cok insan var burada
Allah kimseyi düşürmesin dost ne diyelim3-5 kişi bile çok dedin atacak olan da 300-500 anca