- 45,255
- 43,614
- 113
Bol şans
Dayı dışarıdayım takip edemiyorum buraları yeşillendirin gözünüzü seveyim 😄😄Etme ya adam sankivsize borçlu yeterin be
Vay m ne oluyor burada cinsiyet mi değişiyor 😄😄😄Kız olsaydın olurdu![]()
Reisimm hoş gelmissinBol şans
Arif Efendi'yi çağırın hemenDüşmansız zevki olmaz böyle konuların @EşrefTEK80 kazanmaman için büyü bile yaparlar 😅😁😁😁
İyi uykular 😅Neyse dostlar başlıyor birazdan maçımız.. bu kupon burdan dönmez ben uyumaya gidiyorum demismiydim 😎😎
demistin dost sen keyfine bak burdan dönmez zatenNeyse dostlar başlıyor birazdan maçımız.. bu kupon burdan dönmez ben uyumaya gidiyorum demismiydim 😎😎
Ucu ucuna 3.Çeyrek 57 i falan geçmezse içeri atarızEvin baremi 82.5
Bol şansKasa 25 hedef 60.. hedefe ulaşırsak 10 dosta ödül l. kendim karar vereceginbir kişiye 5k rol BakiyeEkli dosyayı görüntüle 903200
Eşref eğer başarılı olursa ben takip edemiyorum Kral dışarıdayım yazıyorum böyle arada girip inşallah başarılı olursun role talibim 5 k murooo bir 5 k rol yapsınNeyse dostlar başlıyor birazdan maçımız.. bu kupon burdan dönmez ben uyumaya gidiyorum demismiydim 😎😎
Helal murooEşref eğer başarılı olursa ben takip edemiyorum Kral dışarıdayım yazıyorum böyle arada girip inşallah başarılı olursun role talibim 5 k murooo bir 5 k rol yapsın
Döndürmeye çaloşıcaz gayretimiz bu yönde kralNeyse dostlar başlıyor birazdan maçımız.. bu kupon burdan dönmez ben uyumaya gidiyorum demismiydim 😎😎
Hadi uyudagel diger kupona gecelimNeyse dostlar başlıyor birazdan maçımız.. bu kupon burdan dönmez ben uyumaya gidiyorum demismiydim 😎😎
Ulasirsak senindir reis..Eşref eğer başarılı olursa ben takip edemiyorum Kral dışarıdayım yazıyorum böyle arada girip inşallah başarılı olursun role talibim 5 k murooo bir 5 k rol yapsın
Bende sen rahat ol muroDayı dışarıdayım takip edemiyorum buraları yeşillendirin gözünüzü seveyim 😄😄
Vay m ne oluyor burada cinsiyet mi değişiyor 😄😄😄