- 1,363
- 6,238
- 113
İsmi de yanlış yazmisin be üstad. Çok lazımsa kimlik bilgilerimi atayım 😉 cerceveletirsinabdül samet bu isme kurt yakışmaz diğeri daha uygun![]()
İsmi de yanlış yazmisin be üstad. Çok lazımsa kimlik bilgilerimi atayım 😉 cerceveletirsinabdül samet bu isme kurt yakışmaz diğeri daha uygun![]()
Buda iyiymişşşş))))İsmi de yanlış yazmisin be üstad. Çok lazımsa kimlik bilgilerimi atayım 😉 cerceveletirsin
Hep aynı kişilere yardım etmedikten sonra bence çok güzel birşey yapıyor. İyi yanından baktığında bazılarına eli değiyor sonuçta. Sana şimdilik değmese de şansın varsa seni de bulur.dünden beri takipliyoz boş en iyisi takip etmemek
O ismin sahibi var rahat ol karaa reis. Ben sana diyor muyum mesela Kara ismi sana yakışmıyor muhabbet kuşu daha iyi gider diye😎😎abdül samet bu isme kurt yakışmaz diğeri daha uygun![]()
Kız olsaydın olurduİsmi de yanlış yazmisin be üstad. Çok lazımsa kimlik bilgilerimi atayım 😉 cerceveletirsin
Yani ordan başka düşünce yok tabi 😎😎 ama aradığın şey burda yok diye biliyorum reis . Tavus kuşu senle ilgilenir o konuda 🤣🤣Kız olsaydın olurdu![]()
severiz muhabbet kuşlarını cik cik ötüyo maşallah sende iyi ötüyorsunO ismin sahibi var rahat ol karaa reis. Ben sana diyor muyum mesela Kara ismi sana yakışmıyor muhabbet kuşu daha iyi gider diye😎😎
Yani bilemedim burada öten kim 🤣🤣severiz muhabbet kuşlarını cik cik ötüyo maşallah sende iyi ötüyorsun![]()
neyse rulet oynuyorum sana bol şans yeter bu kadar muhabbetYani ordan başka düşünce yok tabi 😎😎 ama aradığın şey burda yok diye biliyorum reis . Tavus kuşu senle ilgilenir o konuda 🤣🤣
Ahaaha😄😁Yani ordan başka düşünce yok tabi 😎😎 ama aradığın şey burda yok diye biliyorum reis . Tavus kuşu senle ilgilenir o konuda 🤣🤣
Aynenn3 cü ceyrek kuru geçmesi lazım 4 e rahat girek
Bol şanslar üstad 😎😎neyse rulet oynuyorum sana bol şans yeter bu kadar muhabbet![]()
At koşarr baht kazanır kral,,Bol şanslar üstad 😎😎
Yani bilemedim burada öten kim 🤣🤣
Yani bilemedim burada öten kim 🤣🤣