- 1,699
- 8,069
- 113
Herkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
Bol şanslarHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
bol şanslar yoldaşHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
ciddimisin sen ahahhaGizli hayranlarimiz kuponumu oynuyormuş haberini aldım 😀😀 geç aticam biraz o yüzden kuponu dostlarim
Bol şanslar Charlie ve LolaHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
Bol şanslarHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
Bol şans eşref hocaGizli hayranlarimiz kuponumu oynuyormuş haberini aldım 😀😀 geç aticam biraz o yüzden kuponu dostlarim
Bol şansGizli hayranlarimiz kuponumu oynuyormuş haberini aldım 😀😀 geç aticam biraz o yüzden kuponu dostlarim
Bol şans dost derbiye kadar bitirHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
Bana da hocamHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
ilk yarı 47 çıkmış rahat şuan ikinci yarıya 25 kalmış tek periyotta bile atabilir tebriklerGizli hayranlarimiz kuponumu oynuyormuş haberini aldım 😀😀 geç aticam biraz o yüzden kuponu dostlarim
Hayırlısı olsunBu iş uzun sürer 2-3 derbi bitirir inşallah sonu iyi olsun😀😀