- 16,240
- 8,529
- 113
Derbi ne olur eşref hoca var mı tahmininBu iş uzun sürer 2-3 derbi bitirir inşallah sonu iyi olsun😀😀
Derbi ne olur eşref hoca var mı tahmininBu iş uzun sürer 2-3 derbi bitirir inşallah sonu iyi olsun😀😀
Takip etmeyene vermiyor oBol sans isten güçten cok takip edemiyoruz sezon acildi bir iceriz bi corbani
Hocam dünden aklındayım bende dimi 😀😀Bu iş uzun sürer 2-3 derbi bitirir inşallah sonu iyi olsun😀😀
Can sagligiTakip etmeyene vermiyor o
Bol şans dostumHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
+5 etiket kralHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
İy 0.5 alt düşünüyorum reis ben ya. 15k geçiyor aklımdan da umarım şeytana uymam 😀😀Derbi ne olur eşref hoca var mı tahminin
Bolşans kralHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
Bol şanslarHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
Fener ilk yarı gol yer (fenerliyim)İy 0.5 alt düşünüyorum reis ben ya. 15k geçiyor aklımdan da umarım şeytana uymam 😀😀
Her iki yarıda da gol olur diyorum krallİy 0.5 alt düşünüyorum reis ben ya. 15k geçiyor aklımdan da umarım şeytana uymam 😀😀
Bol şanslar kralHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
Çok zor dostumHer iki yarıda da gol olur diyorum krall
Uyma ben çok gollü bir derbi bekliyorum epeydir olmuyorduİy 0.5 alt düşünüyorum reis ben ya. 15k geçiyor aklımdan da umarım şeytana uymam 😀😀
Bol bol şans direk won olarak gelmiş gibiGizli hayranlarimiz kuponumu oynuyormuş haberini aldım 😀😀 geç aticam biraz o yüzden kuponu dostlarim
İlk yarı gs ilk atak gol 2. Yarı zor bela fb 1-1 sonlarda da bi gol ama kim atar meçhulÇok zor dostum