- 46,150
- 12,838
- 113
Hoş geldin dostBol bol şans direk won olarak gelmiş gibi
Hoş geldin dostBol bol şans direk won olarak gelmiş gibi
Belkide ama bir hissiyat işteÇok zor dostum
ilk yarı gollü geçmez Fenerbahçe maçlarındaİlk yarı gs ilk atak gol 2. Yarı zor bela fb 1-1 sonlarda da bi gol ama kim atar meçhul
Yağ çekmekten takip etmiyorsunuz ki kuponu atmış adam zatenGönder gelsin hocam 😁
Tartışmak istemiyorumYağ çekmekten takip etmiyorsunuz ki kuponu atmış adam zaten
GůzellllllllllGizli hayranlarimiz kuponumu oynuyormuş haberini aldım 😀😀 geç aticam biraz o yüzden kuponu dostlarim
Bol şans diliyorumGizli hayranlarimiz kuponumu oynuyormuş haberini aldım 😀😀 geç aticam biraz o yüzden kuponu dostlarim
Bol şanslar eşrefim beklemedeyizHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀
Bekleyeceğine kuponu takip et sayıları yaz 🤣Bol şanslar eşrefim beklemedeyiz
Atar10 daha atar mı acep
Rahat dururmusun kardesim sayacaklara kolay gelsin 4 saat sonra görüşmek uzereBekleyeceğine kuponu takip et sayıları yaz 🤣
Bol şans brom kazanalım hadiHerkese selamlar dostlar.. ufaktan antrenman niyetine başlayalım. Olurda hedefe ulasirsak 10 kişiye özelden ulaşırız unutmadan birde @Enişte ye sözümüz vardı dünden kalma 😀😀