- 23,665
- 22,059
- 113
4 dakika kala 0 sayi atan takimi gordu bu gözler 2 sayi kalmıştı bi kuponda 4 dakika da 0 sayi atti mempis4 dk boş
Geçiyormuş 😃😃😃
4 dakika kala 0 sayi atan takimi gordu bu gözler 2 sayi kalmıştı bi kuponda 4 dakika da 0 sayi atti mempis4 dk boş
Geçiyormuş 😃😃😃
HzsjdmmdmddBeyler dağılın maç bitecek daha ihtiyaçlarinizi görün
Beraberdik 🥹🥹🥹4 dakika kala 0 sayi atan takimi gordu bu gözler 2 sayi kalmıştı bi kuponda 4 dakika da 0 sayi atti mempis
Kanka gardasim inan Allaha kaç gündür hastayım perişan oldum geip olduk geçmiyor namussuz boğazım şiş yutkunamiyorum boğazımın açısından öksürük var ki sorma gece öksürüğüme uykudan uyanıyorum vallahiİyi akşamlar kankacım nerdesin lan insan hal hatır sorar hayırsız
Gecmis olsun dostKanka gardasim inan Allaha kaç gündür hastayım perişan oldum geip olduk geçmiyor namussuz boğazım şiş yutkunamiyorum boğazımın açısından öksürük var ki sorma gece öksürüğüme uykudan uyanıyorum vallahi
Geçmiş olsun kanka umarım düzelirsin en yakın zamandaKanka gardasim inan Allaha kaç gündür hastayım perişan oldum geip olduk geçmiyor namussuz boğazım şiş yutkunamiyorum boğazımın açısından öksürük var ki sorma gece öksürüğüme uykudan uyanıyorum vallahi
6 7 kisi var kankaBeyler burda kac kişiyiz suan
Liste yapim mi kanka ?Beyler burda kac kişiyiz suan
Liste yap kanka sana zahmetListe yapim mi kanka ?
Vallahi ne desen haklısın gardasim hastalık derdine düştük toparlayamadim yazıp edemedimde cansın senİyi akşamlar kankacım nerdesin lan insan hal hatır sorar hayırsız
Tamamdır hak yemem bilirsinListe yap kanka sana zahmet
Kanka basindan beri takipteyiz bunu es gecmezsen sevimirimListe yap kanka sana zahmet