- 458
- 224
- 43
NEYSE SAĞLIK OLSUN .+ bu dost bir ara kayıp
Olmuş ama takip etmiş hak geçmesin
NEYSE SAĞLIK OLSUN .+ bu dost bir ara kayıp
Olmuş ama takip etmiş hak geçmesin
Akman 1 saattir yok
Aynen Akman yerine karmari dahil edinReis akmani görmedim ben hiç onun yerine @Karmar5252 daha iyi olur
EYVALLAH KRAL TEŞEKKÜR ETTİM KESENİZE BEREKETAynen Akman yerine karmari dahil edin
Tekrar değerlendirilmeli@Erhan2121 bu @Poftikk geçen sponsor rolling aldı millete dağıtım yapmadan tüydü utanmadan gelmiş sana zahmet ona ödül Atma lütfen
Poftiik tenekesinin yerine ahmede atın rolling yapar@Erhan2121 bu @Poftikk geçen sponsor rolling aldı millete dağıtım yapmadan tüydü utanmadan gelmiş sana zahmet ona ödül Atma lütfen
Kanka karıştırma ortalığı 250Poftiik tenekesinin yerine ahmede atın rolling yapar
kral bende iban attımArkadaşlar son söz roll sahibinin @Erhan2121 ne derse o liste bana iban atsın dm den @Shellac @Daimon burası won
Ibani attim.kankaKanka karıştırma ortalığı 250
Lira para için hır gür çıkmasın nolur sabah sabah
La adam kaçtı dağıtım yapmadanKanka karıştırma ortalığı 250
Konu sahibi ne derse o olsun benceKanka karıştırma ortalığı 250
Tamam göndericem erhanım geçince bana merak etmeyin benlik bir durum yokIbani attim.kanka
Tamm bro ilac gibi.olacak vallahTamam göndericem erhanım geçince bana merak etmeyin benlik bir durum yok
Kesene bereket dostum@fearjr1992 dostum sana attim arkadaşlara gonder ödüllerini beyler hepinizin emeğine sağlık hayırlı sabahlar