Sagolasin dostum Allah razı olsun kötü yakalandım Akdeniz ateşi diye bir rahatsızlığım var o tuttu peşine dişim 1 hafta ağrıdı aynı anda birde grip oldum toparlanamadim vallahi hala çekiyorumGecmis olsun dost
Sagolasin dostum Allah razı olsun kötü yakalandım Akdeniz ateşi diye bir rahatsızlığım var o tuttu peşine dişim 1 hafta ağrıdı aynı anda birde grip oldum toparlanamadim vallahi hala çekiyorumGecmis olsun dost
Rabbim acil.sifa versin insallahSagolasin dostum Allah razı olsun kötü yakalandım Akdeniz ateşi diye bir rahatsızlığım var o tuttu peşine dişim 1 hafta ağrıdı aynı anda birde grip oldum toparlanamadim vallahi hala çekiyorum
İnşallah gardasim benim sagolasin Allah razı olsun bastacisinGeçmiş olsun kanka umarım düzelirsin en yakın zamanda
Bu nasıl bi ömür aqSagolasin dostum Allah razı olsun kötü yakalandım Akdeniz ateşi diye bir rahatsızlığım var o tuttu peşine dişim 1 hafta ağrıdı aynı anda birde grip oldum toparlanamadim vallahi hala çekiyorum
Amin inşallah Allah razı olsun dostum 🙏🙏🙏Rabbim acil.sifa versin insallah
Sorma gardasim vallahiBu nasıl bi ömür aq
Eyvallah kanka hakkaniyetli adamsin
+ eklersen ben varım eksik varsa listede belirtsin
Geçmiş olsunSorma gardasim vallahi
+ bu dost bir ara kayıpKRAL BENİ NİYE YAZMADIN
Eline saglik bro+ eklersen ben varım eksik varsa listede belirtsin
Bana tekrar iban at dostum 1500 sana atacam kisi basi bu arkadaşlara 250 gonder sana zahmet
Herseyi geçtim Akdeniz ateşini Allah kimsenin düşmanımin başına vermesin çok pis hastalık tedavisi yok dünyada tıpdaBu nasıl bi ömür aq
Kimle.iletsime gecelim broBana tekrar iban at dostum 1500 sana atacam kisi basi bu arkadaşlara 250 gonder sana zahmet
Tamamdır arkadaşlar bana iban sallayın Dm denBana tekrar iban at dostum 1500 sana atacam kisi basi bu arkadaşlara 250 gonder sana zahmet
Reis akmani görmedim ben hiç onun yerine @Karmar5252 daha iyi olur+ eklersen ben varım eksik varsa listede belirtsin
Kesene bereket dostum şansın daim olsun inşallah sagolasinBana tekrar iban at dostum 1500 sana atacam kisi basi bu arkadaşlara 250 gonder sana zahmet