- 24,045
- 22,493
- 113
Ben inanirim3 gündür kumar oynamadım desem inanırmısın
Ben inanirim3 gündür kumar oynamadım desem inanırmısın
Son 9 lira 99 kuruşu 1733 tl yaptım az önce. bence sen de yaparsın dostPuhaha 1 adımda lose olduk kanka 1 adimi geçsem kapatırdım konuyu puah
Yok reis ailece gittik kldığımız otel Türk Lirası alıyor ama ben havalı olsın dedimNe bilim tek gittin zannediyordum orası dami artik euro olarak para alıyor puhah
İki defa tekli kupon aldim 1 adımda patladık dost sans lazim da o sans ta bizde yok suanSon 9 lira 99 kuruşu 1733 tl yaptım az önce. bence sen de yaparsın dost
Bol şans.
Havani yesinler senin puahaYok reis ailece gittik kldığımız otel Türk Lirası alıyor ama ben havalı olsın dedim![]()
Tebrikler kardeşimSon 9 lira 99 kuruşu 1733 tl yaptım az önce. bence sen de yaparsın dost
Bol şans.
Çekte gel hadi hahahahahahSon 9 lira 99 kuruşu 1733 tl yaptım az önce. bence sen de yaparsın dost
Bol şans.
Demek 10 20 lirayla da birseyelr oluyormuş ama bedevi sansi var bizde herhalÇekte gel hadi hahahahahah
Fakiriz dost yapacak birsey yokbaşlıgı görünce kahkaha attım neyse başarılar belki bir ümit 😁
Tebrikler ben de 2015te euroleaguede 10a 1969 almıştım mazi geldi aklımıza.Son 9 lira 99 kuruşu 1733 tl yaptım az önce. bence sen de yaparsın dost
Bol şans.
bizde 25tlde yok :dFakiriz dost yapacak birsey yok
Dikkat et Dürziler silahlanmışDemek 10 20 lirayla da birseyelr oluyormuş ama bedevi sansi var bizde herhal
Hay ben onların silahınıDikkat et Dürziler silahlanmış![]()
Ins olur kankabizde 25tlde yok :d
10 tl olsaydı ilk maçtan kaybederdinSon 9 lira 99 kuruşu 1733 tl yaptım az önce. bence sen de yaparsın dost
Bol şans.
25 tlninn euro karşılığı 0000000.00001 euroNe bilim tek gittin zannediyordum orası dami artik euro olarak para alıyor puhah
Vay Ballı vaySon 9 lira 99 kuruşu 1733 tl yaptım az önce. bence sen de yaparsın dost
Bol şans.