- 23,752
- 22,170
- 113
Bide ben cekilis açmadım dost rol açtım her bahsim 25 lira olmaz puahaAklıma Aziz Yıldırım profilli bı eleman vardı forumda banlandi ismini unuttum o geldi çekiliş açar 1 kişi 25 lira dağıtırdi
Bide ben cekilis açmadım dost rol açtım her bahsim 25 lira olmaz puahaAklıma Aziz Yıldırım profilli bı eleman vardı forumda banlandi ismini unuttum o geldi çekiliş açar 1 kişi 25 lira dağıtırdi
Admin 22 dakika dir aktif değil ondan dir puahaAdmin konuyu kapatmaya utandı zaten![]()
Disardayim valla kanka zaten 1000 adim attim puahaDost sen bahsi birak, disari cik 50 adim at gel yeter.
Bende denemek istiyorumDisardayim valla kanka zaten 1000 adim attim puaha
Bol şanslarFakirliğin gözü kör olsun
Bol sans
Sans mi sans olması için kupon olması lazım puahbaBol şanslar
Cik yuru iste ama çok sıcak valla insan yanıyor resmenBende denemek istiyorum![]()
Hahahahahaah bahtsız BedeviPuhaha 1 adımda lose olduk kanka 1 adimi geçsem kapatırdım konuyu puah
Göz var kanka olmuyorHahahahahaah bahtsız Bedevi
Ooo bol sans
Sans bizde ne arar dost 20 liralık kuponlarda gelmiyor artikOoo bol sans![]()
Valla o bile yok bazen slot için para yatiriyorum kaybedince sinirlenip çıkıyorum bi 2 siteye baktım 20 30 içinde kalmış onlarlan oynuyorumErhan bol şans 20 tl atta rol açalım
La ciddi değilim Erhan sakin ol ahahahValla o bile yok bazen slot için para yatiriyorum kaybedince sinirlenip çıkıyorum bi 2 siteye baktım 20 30 içinde kalmış onlarlan oynuyorum
Yok yani olsa verirdim anlamında dedim kanksLa ciddi değilim Erhan sakin ol ahahah
O zaman sen erhanla bize roll bakiyesi ver hahahahahLa ciddi değilim Erhan sakin ol ahahah
@Mrlbra atam nerdesin atam düştüğümüz hallerde bakO zaman sen erhanla bize roll bakiyesi ver hahahahah