- 23,947
- 22,373
- 113
La iki kuruşluk bahsilerde gelmiyor artık biz nasil yükselecez kankaDakika 43 gardaşım
La iki kuruşluk bahsilerde gelmiyor artık biz nasil yükselecez kankaDakika 43 gardaşım
Patates olduk gece nba de ev çift hane fark yapmış alt almıştım 8dk kala. son 13 sn kala karşı takımın koçu beni yatırmak için celallendi ortalığın a koydu sonra ev 4 atış attı devamında 13snyi de oç dep kullandı 2lik attı ve 1 sayıyla kaybettim.O zaman sen erhanla bize roll bakiyesi ver hahahahah
10 tl varsa bana at 10 spin çevireyimYok yani olsa verirdim anlamında dedim kanks
Valla kanka ölü toprak var üzerimizde parası olanlara yazdım hepsi yok çektiLa iki kuruşluk bahsilerde gelmiyor artık biz nasil yükselecez kanka
Geçmiş olsun gardaşım makara yapıyoruz takılmaPatates olduk gece nba de ev çift hane fark yapmış alt almıştım 8dk kala. son 13 sn kala karşı takımın koçu beni yatırmak için celallendi ortalığın a koydu sonra ev 4 atış attı devamında 13snyi de oç dep kullandı 2lik attı ve 1 sayıyla kaybettim.
Bence sende para var hahahahahah10 tl varsa bana at 10 spin çevireyim
Ben hiç o toplara girmiyorum valla zaten paranızın olmadığını sağır sultan biliyorValla kanka ölü toprak var üzerimizde parası olanlara yazdım hepsi yok çekti
Dalga gecme bu kuponda los oldu 20 lira atta bi kupon daha yapalim10 tl varsa bana at 10 spin çevireyim
Sözüm meclisten dışarı geçen de musluğu kısıcam dedim kısmadım yine her 3 5k kazandığımda 1k dağıtıyordum ama bundan sonra harbiden max 1 kişiye roll bakiyesi vericem herkes ederi kadar dost.Geçmiş olsun gardaşım makara yapıyoruz takılma
Yok desem yalan olurBence sende para var hahahahahah
Zaten rol dedin mi ole olacak kanka 1 tas patlasin 2 kisiye rol bakiyesi verilirSözüm meclisten dışarı geçen de musluğu kısıcam dedim kısmadım yine her 3 5k kazandığımda 1k dağıtıyordum ama bundan sonra harbiden max 1 kişiye roll bakiyesi vericem herkes ederi kadar dost.
Malesef öyle gardaşımSözüm meclisten dışarı geçen de musluğu kısıcam dedim kısmadım yine her 3 5k kazandığımda 1k dağıtıyordum ama bundan sonra harbiden max 1 kişiye roll bakiyesi vericem herkes ederi kadar dost.
Bir keriz biziz herhalde bol keseden 3 5 kişiye 250şer 300er atıyoruzZaten rol dedin mi ole olacak kanka 1 tas patlasin 2 kisiye rol bakiyesi verilir
Doğuda da hayat bu kadar pahaliysa yatacak yerimiz kalmamis desene o zmanYok desem yalan olurDoğu turuna çıktım bu gece sadece otel maliyeti 500 euro mardindeyim
Tamam IBAN mı atayımYok desem yalan olurDoğu turuna çıktım bu gece sadece otel maliyeti 500 euro mardindeyim
Yanlis kanka ben şahsım olarak 1 2 kisiye rol için para veririm yoksa millet sigara alsin diye hayatta para vermemBir keriz biziz herhalde bol keseden 3 5 kişiye 250şer 300er atıyoruz![]()
Reis 4 kişilik aile normal benceDoğuda da hayat bu kadar pahaliysa yatacak yerimiz kalmamis desene o zman
3 gündür kumar oynamadım desem inanırmısınTamam IBAN mı atayım
Ne bilim tek gittin zannediyordum orası dami artik euro olarak para alıyor puhahReis 4 kişilik aile normal bence![]()