- 23,945
- 22,371
- 113
Cekimi bekliyorum geldigi gibi bi kaç kisiyi seçip rol yaptıracam
İnsan sarrafi olma gibi bi derdim yokki bana göre yanlış olan şeyleri söylerim bana göre yanlış olan sana göre doğru olabilir ben sana faydasız bir insan muamelesi yapmadım o gün üslubun ve söylediğin cümleler yanlış cümlelerdi şaka yapilicak muhabbetler değildi neyse uzatmayalım konu dağılmasınHahhaha sen insan sarrafı değilsin şurda sana şunu verdim diyecek bir tane adam yok ama elimin değdiği adam sayısı çok ben kimseden bir kuruş talep etmem kendi yağımda kavrulurum
Bencede bencedeson 3 gunde roll acmıslar olsun![]()
Etin serttir senin ayçiçek olmaz zeytinyağına geçAyçiçek gaddar diğeri pahalı
Neyini takip edicem aq hangi konuya girsem ordasin bide millete laf edersinYok takıp ettıgım rollerı takıp edıyords borcum var herslde ona ne bılım
son 3 gunde roll acmıs aksam yemegı yememıs 42 numara ayaklılara tebrıklerCekimi bekliyorum geldigi gibi bi kaç kisiyi seçip rol yaptıracam
demekkı her konuda sende varsın goruyorsunNeyini takip edicem aq hangi konuya girsem ordasin bide millete laf edersin
HahhahaahEtin serttir senin ayçiçek olmaz zeytinyağına geç
Olm burda herkes her konuya bakıyordur zaten sadece her konuya yorum yapmıyor insanlardemekkı her konuda sende varsın goruyorsun![]()
Neden seni bosverim kankaİzliyorum öyle boş ver beni
neyse ne erhan sımdı sana roll actrırcakmı son 3 gunde varmı roll acmıslıgın ?Olm burda herkes her konuya bakıyordur zaten sadece her konuya yorum yapmıyor insanlar
Dm at Sor seversinneyse ne erhan sımdı sana roll actrırcakmı son 3 gunde varmı roll acmıslıgın ?
anladım yokDm at Sor seversin
Varsa hakkım mulayime ver yoksa canın sağolsunNeden seni bosverim kanka
belkı bu sefer basarırsın pes etme hemenVarsa hakkım mulayime ver yoksa canın sağolsun
Benim oğlum sakattırDm at Sor seversin
Kalbi sakat olmasınBenim oğlum sakattır
Ne oldu sana 15 dakika önce gol yaziyordun simdi o halinden eser yok kankaVarsa hakkım mulayime ver yoksa canın sağolsun