- 10,088
- 3,817
- 113
Senin hakkını da bana versin dimi 🤣🤣🤣Sen ve ben xirkiniz kanka ahhahahahah
Senin hakkını da bana versin dimi 🤣🤣🤣Sen ve ben xirkiniz kanka ahhahahahah
Ejhddhdhehs
Bazen geri çekilmek lazım dost iyi yapmışsın ben olsam dayanamıyorum işte helal olsunDaha devam edecektim de iyi olan maclar bitti dost mecbur geri cekildik
Ozlemeozledık lıstelerını![]()
Listeden sadece 3 kişiyi tanıyorumTrx ne oldu dost
ben katılmadım bıleListeden sadece 3 kişiyi tanıyorum
Başkanın tronlar yine forum dışına gitti
Metinin 5.hesaba çıkmış bı 300Listeden sadece 3 kişiyi tanıyorum
Yada yan çarlaraListeden sadece 3 kişiyi tanıyorum
Çok geç düşüyor bazen kanka benim dört saat sürmüştü bi 10 gün önce.Tambet cekimlef eskisi gibi erken gelmiyor artık hala gelmedi
Canın sağolsun kankaSenin hakkını da bana versin dimi 🤣🤣🤣
GaspSenin hakkını da bana versin dimi 🤣🤣🤣
Benim cekimler genelde en geç 40 dakika da geliyorda site bu şekil devam ederse yatirim yapmam artik betplay dan 5k cekim verdim 1 dakika da geldi 1 saat once ama tambet bozdu kendiniÇok geç düşüyor bazen kanka benim dört saat sürmüştü bi 10 gün önce.
Piabella iyidir o konudaBenim cekimler genelde en geç 40 dakika da geliyorda site bu şekil devam ederse yatirim yapmam artik betplay dan 5k cekim verdim 1 dakika da geldi 1 saat once ama tambet bozdu kendini
Benim 20yi 2 saatte gönderdilerBenim cekimler genelde en geç 40 dakika da geliyorda site bu şekil devam ederse yatirim yapmam artik betplay dan 5k cekim verdim 1 dakika da geldi 1 saat once ama tambet bozdu kendini
Tambet eskisi gibi değil banada limit koydu hepBenim cekimler genelde en geç 40 dakika da geliyorda site bu şekil devam ederse yatirim yapmam artik betplay dan 5k cekim verdim 1 dakika da geldi 1 saat once ama tambet bozdu kendini
Tambet geç ödüyor 500 lirayı bana 2 saatte ödemişti ondan sonra uğramadımBenim cekimler genelde en geç 40 dakika da geliyorda site bu şekil devam ederse yatirim yapmam artik betplay dan 5k cekim verdim 1 dakika da geldi 1 saat once ama tambet bozdu kendini
Denk geldi mi uzun sürebiliyor o yüzden örnek verdim bro yaklaşık 30 40 dakikaya gönderiyorlar normalde ama üç beş dakikaya diğer sitelerden geliyor 30 40 dakika da yine çok çekim olaylarını ben de sıkıntılı buluyorum sitenin patlaması yakındır belkiBenim cekimler genelde en geç 40 dakika da geliyorda site bu şekil devam ederse yatirim yapmam artik betplay dan 5k cekim verdim 1 dakika da geldi 1 saat once ama tambet bozdu kendini
Biliyorum hangi akla hizmet o siteye yatirim yaptıysam hay kafama maksat gelsinde kimseyi daha fazla bekletmek istemiyorum hemen kaç kişi seçip konuyu kapatmak istiyorumBenim 20yi 2 saatte gönderdiler
Aynen kank bide senle konuşuyodum o gün doğruBiliyorum hangi akla hizmet o siteye yatirim yaptıysam hay kafama maksat gelsinde kimseyi daha fazla bekletmek istemiyorum hemen kaç kişi seçip konuyu kapatmak istiyorum