- 11,476
- 16,076
- 113
Tamamdır sen bilirsin 👍👍Şl maclaei bitti dost bültende alacağım mac yok gibi
Tamamdır sen bilirsin 👍👍Şl maclaei bitti dost bültende alacağım mac yok gibi
Cekim verdim 1k sana atacam dost geldiğinde sen rol acarsin artikTamamdır sen bilirsin 👍👍
Wasıl hesabı calmıslarHahhaha sen insan sarrafı değilsin şurda sana şunu verdim diyecek bir tane adam yok ama elimin değdiği adam sayısı çok ben kimseden bir kuruş talep etmem kendi yağımda kavrulurum
Dıgerlerı napcak la o rollu mu takıp etcek adamlar puahjaCekim verdim 1k sana atacam dost geldiğinde sen rol acarsin artik
Geldi yine blender metoWasıl hesabı calmıslar
Yok yok şimdi bi liste çıkaracamDıgerlerı napcak la o rollu mu takıp etcek adamlar puahja
Şl maclari bitmese gozum kapalı devam ederdim de sansa bitti200ü 22k yapmıştık dost o geldi aklıma
Tabi bi gecede tüm emek piç olmuştu hepsini geri vermiştik
son 3 gunde roll acmıslar olsunYok yok şimdi bi liste çıkaracam
Ulan mwtin yine kaptın parayıYok yok şimdi bi liste çıkaracam
Aynen oleson 3 gunde roll acmıslar olsun![]()
yok lan versede almam adamlar kac saat takıp etmıs hak kımınse o alsınUlan mwtin yine kaptın parayı
Ölmedim diyordu en son 😂@murobaşkan nerdesin sen
Ayçiçek mi zeytin yağı mi kankaHahhaha sen insan sarrafı değilsin şurda sana şunu verdim diyecek bir tane adam yok ama elimin değdiği adam sayısı çok ben kimseden bir kuruş talep etmem kendi yağımda kavrulurum
Kaybeden çekiliş sayılıyor muAynen ole
o sabah yemın ettı uzun sure roll yok dıye@murobaşkan nerdesin sen
Ayçiçek gaddar diğeri pahalıAyçiçek mi zeytin yağı mi kanka
Bi gelsin sonra beni neden cagirmadin diye trip atar puahaho sabah yemın ettı uzun sure roll yok dıye![]()
İzliyorum öyle boş ver beni@murobaşkan nerdesin sen