- 20,480
- 12,416
- 113
Bş kanka
Memo kisaltma zaten tam isim değil kimse bilemezÖzel isim yasak 😀😀😀
😀😀Memo kisaltma zaten tam isim değil kimse bilemez
Bol şanslar dost1 gelecek eminim oran müthiş
Erhanım dk 3 te pisa kaktırmış ev atsın da roll 780 başlasın 2 adım daha git 500 salla bana hehehehe1 gelecek eminim oran müthiş
Pisa 2 ledi amq dep 1,5 desen 10 oran vardı sjdjdjjddErhanım dk 3 te pisa kaktırmış ev atsın da roll 780 başlasın 2 adım daha git 500 salla bana hehehehe
200 lira olunca tekten 4 oran yakalıyoruz dost paar miktarı artınca 1.40 tan lose oluyoruz puaha@Erhan2121 tebrikler dost
Risk alamazsan viski icemezsin 😂 benim 1 TL ile yakaladığım oranlar görsen 😂200 lira olunca tekten 4 oran yakalıyoruz dost paar miktarı artınca 1.40 tan lose oluyoruz puaha
Bazen risk ise yarıyor harbiden dostRisk alamazsan viski icemezsin 😂 benim 1 TL ile yakaladığım oranlar görsen 😂
Ooo başkan sen yokken neler oldu 😂Erhan ve kupon tutturmak mi
Hayde boş yapma sıradaki gelsinnnn200 lira olunca tekten 4 oran yakalıyoruz dost paar miktarı artınca 1.40 tan lose oluyoruz puaha
Tarih yazıyoruz burda tek maçtan 4 oran varmi senin tarihinde 4 oran puahaErhan ve kupon tutturmak mi
Neler oldu reisOoo başkan sen yokken neler oldu 😂
Helalin var aşkım hahahahaTarih yazıyoruz burda tek maçtan 4 oran varmi senin tarihinde 4 oran puaha
Kupon sonuçlanmiyor ki bekliyorum bendeHayde boş yapma sıradaki gelsinnnn