İşini hallet senBana çünkü çok lazım vurcam bi adım daha gelmezse perişan olcaz en azından bi işi çözeyim sunla
İşini hallet senBana çünkü çok lazım vurcam bi adım daha gelmezse perişan olcaz en azından bi işi çözeyim sunla
Cebınde harclık olsun adam kabul eder heralde parası 2 kat olduGençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Bu milli ara ne zaman girse hep bana giriyorValla hep moral bozuk kanka. Kredi kartını dibe indirip patladık rollüyoruz
Cok mantıklı, basacagin paralar az paralar değil , guzel oran yakaladin zorlamanin anlami yokGençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
İyi düşünmüşsün güzel yara kapatirGençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Gönlün nasıl isterse enişteBana çünkü çok lazım vurcam bi adım daha gelmezse perişan olcaz en azından bi işi çözeyim sunla
Kafana göre reisGençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Hepimize giriyo kardoBu milli ara ne zaman girse hep bana giriyor
Hiç yaramıo tam almaya başlıoz milli arada komple gidio
Az az cozucen sikintini işte enişte zorlama bencede bülten zaten hiç müsait değil .Gençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Güzel paraBize sıra gelene kadar çin siki kadar kalır payımız halaoglu![]()
Vietnamlıların daha küçük bacanak çine kurban ol o kadar pay kalcaksa sorun yok 😆😆😆😆Bize sıra gelene kadar çin siki kadar kalır payımız halaoglu![]()
Forumda roll ve kupon paylaşımı da düştü herkes battı milli AradaGeçen geceden beri benimde belim büküldü foruma sirkeli su lazım
Yarıda bitirton enişte hayırlısı dielimGençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Aynen çok boktan maçlar var bu bile kaza bela gekdiMantikli dost maclar zor cunku
Herkes arka planda vuruyo kanka sen rahat ol bir essek biziz 🤣🤣🤣Forumda roll ve kupon paylaşımı da düştü herkes battı milli Arada
Benimde az yuzum gulecekdi kornerden yattik sen iyi maca secmissin korneriAynen çok boktan maçlar var bu bile kaza bela gekdi