Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Enişte / Kasa 10k Hedef 100K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,276
22,253
113
Gençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Cebınde harclık olsun adam kabul eder heralde parası 2 kat oldu

TomRiddle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,610
693
113
Gençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Cok mantıklı, basacagin paralar az paralar değil , guzel oran yakaladin zorlamanin anlami yok

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,456
12,632
113
İyi düşünmüşsün güzel yara kapatir

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,919
425
83
Kafana göre reis

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Az az cozucen sikintini işte enişte zorlama bencede bülten zaten hiç müsait değil .

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,870
3,800
113
Enistemi ruletten başkası kesmiyor demek. Meal isteyenler için 😅

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Yarıda bitirton enişte hayırlısı dielim

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,440
15,245
113
Ulan brezilya ilkyari 2 golu bildik kornerden yattik adamlar sut cekmiyor lanet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...