- 30,260
- 22,238
- 113
@Enişte 2 orana tamamsın
Bu kupon kaç k veriyodu la şimdi fakir olduğumuz içi trx falan hesaplayamadım 🤣Bişi olmaz kardeşim hedefe varalım da isterse golü hakem atsın
Valla hep moral bozuk kanka. Kredi kartını dibe indirip patladık rollüyoruzŞükür bob sinirliyim moral bozuk sakinleşmeye çalışıom sen nasılsın keyifler nasıl
Yav boş yapmayın be kardeşimBu kupon geldigine gore maclari baskasindan almis eniste
Olsun da son dk olsun Tebrikler EnişteUlan var ya her işimiz son dk
X 10k yap işteBu kupon kaç k veriyodu la şimdi fakir olduğumuz içi trx falan hesaplayamadım 🤣
Kadro çok iyi bende biraz zor osimhem top toplayıcı gerisini sen düşünOnline versiyonu değil benimki yoksa seni yenmek güzel olurdu
Geçmiş olsun kral dikkat etValla hep moral bozuk kanka. Kredi kartını dibe indirip patladık rollüyoruz
Geçen geceden beri benimde belim büküldü foruma sirkeli su lazımValla hep moral bozuk kanka. Kredi kartını dibe indirip patladık rollüyoruz
Ama geldi zorla reisGençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Kafana göre enişteGençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Mantikli dost maclar zor cunkuGençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Ecel terleri döktük valla bu korner işi tam kumar akGençler şimdi 30k iade edecektım kazanırsam adama sorduk cevap gelsin hareket edelim 20 almayı kabul ederse 5-6 da burda dağıtıp bitirecem yok abi bize gelmiyor bu roll işi yatacaktık az kalsın
Bravo hocam hesap makinesi gibi adamsın 🤣🤣X 10k yap işte
Bize sıra gelene kadar çin siki kadar kalır payımız halaoglu@Novasky bacanak gelio mu paramız