http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Emre1910 / Kasa 2K Hedef 8K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Beni mi karalamaya çalışıyon oluncaatarım dedim oldu Ahmet ismini değiştirmiş ulaşamadım şu an da yok başkasıyla karıştırma beni telefon bozuk zaten

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Ulan sahtekar benden de istedin 2 gün ardı ardına benidemi tokatlayacaktın ne yüzsüz adamsın borç namustur olum 30 yaşına grlmişsin sahtekarlık peşindesin
Haddini aşıyon suscam sana karşı borç namustur ne 1 2.si zamanı geldi sende benden istedin Savaş sus kardeşim bol yoluna Ahmoyla benim aramda muhabbet

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,346
29,847
113
Haddini aşıyon suscam sana karşı borç namustur ne 1 2.si zamanı geldi sende benden istedin Savaş sus kardeşim bol yoluna Ahmoyla benim aramda muhabbet
Biz aldığımız borcu saati gelmeden veririz birader sen kafanı yorma insan da biraz gurur yüz olacak borcu olan adam utanır yazamaz şuraya

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
@geverok hesabi bu kardeş haberin olsun eline gecince verirsin
Haberim var senden size ne oldu ben onu anlamadım beni karıştırmayın kardeşim para muhabbetlerinize kendinize bakın birlik ses çıkardır ama tek olan da haklıdır bazen ben kelimeleri seçerek yazıyorum sahtekar yetti baksın yoluna bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...