- 1,230
- 317
- 83
Arnavutluk takım genel 1.5 üstMaç derken futbol mu
Kızılyıldız basket iy 82.5 üst
Arnavutluk takım genel 1.5 üstMaç derken futbol mu
Pavyondan döndün bide hak savunuyosun helal dostAhmo abiye borcun varmış borcunu ödemeden bidaha istemişsin ödesene birader borcunu adama ihtiyacı varmış biz sizin yüzünüzden kimseye güvenemeyecek miyiz bide gelip burda rol takip ediyon
Halk KahramanıPavyondan döndün bide hak savunuyosun helal dost![]()
Haddini aşıyon suscam sana karşı borç namustur ne 1 2.si zamanı geldi sende benden istedin Savaş sus kardeşim bol yoluna Ahmoyla benim aramda muhabbetUlan sahtekar benden de istedin 2 gün ardı ardına benidemi tokatlayacaktın ne yüzsüz adamsın borç namustur olum 30 yaşına grlmişsin sahtekarlık peşindesin
@geverok hesabi bu kardeş haberin olsun eline gecince verirsinHaddini aşıyon suscam sana karşı borç namustur ne 1 2.si zamanı geldi sende benden istedin Savaş sus kardeşim bol yoluna Ahmoyla benim aramda muhabbet
Biz aldığımız borcu saati gelmeden veririz birader sen kafanı yorma insan da biraz gurur yüz olacak borcu olan adam utanır yazamaz şurayaHaddini aşıyon suscam sana karşı borç namustur ne 1 2.si zamanı geldi sende benden istedin Savaş sus kardeşim bol yoluna Ahmoyla benim aramda muhabbet
Yav ne elince geçince verecek bilmiyozmu biz çekim paylaş yapıyo geçen kazandı verseydi önce borcunu@geverok hesabi bu kardeş haberin olsun eline gecince verirsin
Gulmek ıcın sanamı sorucam dostum bana sıcramayın okucam sadeceUlan ben mi sizin paranıza çöktüm adam olan roldeki parayı tutar yemez benim hakkımdı o @Pikaçuu sen niye gülüyon
Haberim var senden size ne oldu ben onu anlamadım beni karıştırmayın kardeşim para muhabbetlerinize kendinize bakın birlik ses çıkardır ama tek olan da haklıdır bazen ben kelimeleri seçerek yazıyorum sahtekar yetti baksın yoluna bu saatten sonra@geverok hesabi bu kardeş haberin olsun eline gecince verirsin
şu forumda bi kaç kişi var harbi yiyici ölücü bunlarım başında keskin diye biri var meselaGulmek ıcın sanamı sorucam dostum bana sıcramayın okucam sadece
Haklisin dost o zman bilmiyodum borc faln vermemek lazim kumar forumundaYav ne elince geçince verecek bilmiyozmu biz çekim paylaş yapıyo geçen kazandı verseydi önce borcunu
Kanıtlasana Savaş neyse kapat konuyu ben Ahmoyla konuşurumYav ne elince geçince verecek bilmiyozmu biz çekim paylaş yapıyo geçen kazandı verseydi önce borcunu