- 85,724
- 30,198
- 113
Yorum yapmam ben kımse hakkında tartısma sevmıyomşu forumda bi kaç kişi var harbi yiyici ölücü bunlarım başında keskin diye biri var mesela
Yorum yapmam ben kımse hakkında tartısma sevmıyomşu forumda bi kaç kişi var harbi yiyici ölücü bunlarım başında keskin diye biri var mesela
Adamdır lan o sana ne oluyor dedikodusu dmde yapınşu forumda bi kaç kişi var harbi yiyici ölücü bunlarım başında keskin diye biri var mesela
lan işşiz bana alıntı yapma sana yazan oldumu senin ismin geçtimi ya gelir özelden para dilenirsin yada böyle boş boş konuşursan muhattap olma benle rezil herif.Adamdır lan o sana ne oluyor dedikodusu dmde yapın
Düzgünce yaziyoruz hala konusuyon ters ters neyseHaberim var senden size ne oldu ben onu anlamadım beni karıştırmayın kardeşim para muhabbetlerinize kendinize bakın birlik ses çıkardır ama tek olan da haklıdır bazen ben kelimeleri seçerek yazıyorum sahtekar yetti baksın yoluna bu saatten sonra
Reis bunlarıda forumda barındırmayın o zaman yakışmıyor bu foruma bu insanlar
Telefon bozuk sana laf anlatmıvam beni bilen bilir bilmek istemeyen de kendi bilirpara istediğim doğru dertlerim var nerden bilcen derdi olana sahtekar diosan daha büyümemişsin o parayı ödeyince anlarsın sen beni ypraşma benle hak hukuk sahtekarlık arkası önü senden yada başkasından öğrenecek değilim muhattap olma güzelce kapatalım konuyuLa sen kimsin hakkın olacak benim param değil mi istediğime veririm senin gibi sahtekarlara mı verelim arkada yiyonuz yiyonuz geliyonuz buraya
Sen girecen zaten dost. Belli olduTekrar.girelim mi ?
şu tayfunmudur dilencimidir nedir bana alımtı yapmasın bro ben yapmıyorsam ona oda yapmasın işi gücü özelden para istmeek ztn
Yok dost girme benceTekrar.girelim mi ?
dostum parayı gönderen sensinReis bunlarıda forumda barındırmayın o zaman yakışmıyor bu foruma bu insanlar
Kapat konuyu dost gerek yok böyle şeylere özelden konuşulur kapat bu konuyu adamın konusunda böyle şeyler konuşmak olmazReis bunlarıda forumda barındırmayın o zaman yakışmıyor bu foruma bu insanlar
32 K mesajım var lan benim iki günde bi yerlerin mi kalktı @keskin4455 abi sen de sahtekar oldun iki günlük bebelan işşiz bana alıntı yapma sana yazan oldumu senin ismin geçtimi ya gelir özelden para dilenirsin yada böyle boş boş konuşursan muhattap olma benle rezil herif.
şimdi ben sana ne kalktı ne indirilir gösteririmde neyse sen meşgul etme burayı bak git az daha para dilen mesai saatin32 K mesajım var lan benim iki günde bi yerlerin mi kalktı @keskin4455 abi sen de sahtekar oldun iki günlük bebe
Tamamdır abicim nasıl istersen sende dikkat et bidaha böylelerineKapat konuyu dost gerek yok böyle şeylere özelden konuşulur kapat bu konuyu adamın konusunda böyle şeyler konuşmak olmaz
Gir dost onlar dusunsunBirazdan giriyorum