- 11,839
- 7,438
- 113
Adam 40 dk da 4k yi 10k yaptı aiqiw
Bu enerjiyle gelir dostum zaten kılı kılına kaçtı bugün dostun kuponları,Mutlu sonu fazlasıyla hak ediyor 🙏⭐⭐⭐son adımda gelir enerciiii
Al benden de o kadar dostumLa bu City şişirilmiş takım. En iyi topculari alıp başarı hikayesi anlatıyor amk evlatları. Pep hangi sıradan bir takımda başarı yakalamış.
Bende öyle düşünüyorum asıl lecister şampiyon yapan adam gel yapsana o takımlarıLa bu City şişirilmiş takım. En iyi topculari alıp başarı hikayesi anlatıyor amk evlatları. Pep hangi sıradan bir takımda başarı yakalamış.
Sorma ya vallahi sinir oldum alayı tekten şerefsiz Ajax bir gol daha atmadıBu enerjiyle gelir dostum zaten kılı kılına kaçtı bugün dostun kuponları,Mutlu sonu fazlasıyla hak ediyor 🙏⭐⭐⭐
Pep e acayip gıcık oluyorum surekli tükürüyor gibi dilini biseyler yapıyorLa bu City şişirilmiş takım. En iyi topculari alıp başarı hikayesi anlatıyor amk evlatları. Pep hangi sıradan bir takımda başarı yakalamış.
Şu an arabayı Park ediyor dostumgönder son adımı dost
ben ederim o maç bulsunŞu an arabayı Park ediyor dostum
😄😄😄😄😄ben ederim o maç bulsun
Oda belkide yüz yıllar boyunca yaşanacak tek olasılıktı. Jamy vardy fabrika işçiliğinden pl gol krallığına kante alt Lig topculugundan pl en iyi orta sahasina evrildi mükemmel bir seneydi ranieri hocanın adiBende öyle düşünüyorum asıl lecister şampiyon yapan adam gel yapsana o takımları
@Emrah87 Dostum arabayı rastgele çek bir yere biz hallederiz 😄😄😄ben ederim o maç bulsun
Bakma sen pep gidici. Aldığı şampiyonluklarin çoğu saibe dolu. Arsenalin ahi çıkıyorPep e acayip gıcık oluyorum surekli tükürüyor gibi dilini biseyler yapıyorbu sene çok yatırdı beni 78 e kadar önde 83 de geri de , kg var diyoz atamiyo , çok kötü cokk