Aleyküm selam kankam moralim bozuk fener yenilince elleşme banaSelamın aleyküm reis bi 51 kağıdı al gel oyun döndürelim
Aleyküm selam kankam moralim bozuk fener yenilince elleşme banaSelamın aleyküm reis bi 51 kağıdı al gel oyun döndürelim
İçerde 3 tane atar turu geçersinizAleyküm selam kankam moralim bozuk fener yenilince elleşme bana
Yok kankam eller bunlar bizi ya yanlış kadro ile çıkıyor maça hoca beyaz saçlarına kuşlad sıçsın gitmiyor daİçerde 3 tane atar turu geçersiniz
Açısı iyi degildi kankam ya irfan 1 addım geride olsa goldü o saçma sapan oynadık ilk yarıİlk yarı 2.5 üst derler 2 gol olur ilkyari 1.5 üst derler 1 gol oluyo şakamı gerizekalı Brown karşı karşıya ataydi gelmisti
Tron trc adresin kardeşimarkadaşlar bu çekiliş bana çıkmış trx ne oluyor trx ile direk siteye yatırım oluyor mu? kriptodan gram anlamıyorum da
Reisim takip etmiyordum boşver takma kafayaAleyküm selam kankam moralim bozuk fener yenilince elleşme bana
Başkana sor hemen gönderecekse siteye gir tron yatırımı seç genelde 30 dk zamanı oluyor ordaki adresi kopyala atarkadaşlar bu çekiliş bana çıkmış trx ne oluyor trx ile direk siteye yatırım oluyor mu? kriptodan gram anlamıyorum da
Uyuyamam ben daha kankam fanatigimReisim takip etmiyordum boşver takma kafaya
teşekkür ederim vbette 1 saat süresi varmış alıp oraya attım başkana mesaj attım bakalım @BaşkanBaşkana sor hemen gönderecekse siteye gir tron yatırımı seç genelde 30 dk zamanı oluyor ordaki adresi kopyala at
Kardo morğnho korkak olmasa ve cesur çıksa deplasmandan galibiyet ile dönmüştünüz. 90dk izledim maçı ve feyenoordda hiçbişe yok. Sizin ortasahada üreten oyuncuya ihtiyacınız var. Symanskinin anasını sikeyim 90dk Hiçbişe yapmadan sahada kaldı. İlk yarı irfancan bişeyler üretmeye çalıştı, 2.yarı ise bertuğ oyuna girince bi ters top attı ve devamı gol oldu. Bu arada en beğendiğim adam skriniar , adam tek başına takım gibi oynadıYok kankam eller bunlar bizi ya yanlış kadro ile çıkıyor maça hoca beyaz saçlarına kuşlad sıçsın gitmiyor da
Ben tuttuğum takımın ilk 11 ini sayamam reisimUyuyamam ben daha kankam fanatigim
Mourinho bunak olmuş kankam ya 2 seneye kalmaz alzeimer olur adam bitmiş futboldan anlamıyor adamın futbol aklı 1970 lerde kalmışKardo morğnho korkak olmasa ve cesur çıksa deplasmandan galibiyet ile dönmüştünüz. 90dk izledim maçı ve feyenoordda hiçbişe yok. Sizin ortasahada üreten oyuncuya ihtiyacınız var. Symanskinin anasını sikeyim 90dk Hiçbişe yapmadan sahada kaldı. İlk yarı irfancan bişeyler üretmeye çalıştı, 2.yarı ise bertuğ oyuna girince bi ters top attı ve devamı gol oldu. Bu arada en beğendiğim adam skriniar , adam tek başına takım gibi oynadı
Sen nasıl fenerlisin kankam ayıp sanaBen tuttuğum takımın ilk 11 ini sayamam reisim
Fenerli değilimki reis Galatasaraylıyım ama fanatik değilim sorana galatasaraylıyımSen nasıl fenerlisin kankam ayıp sana
Bunu ne zaman görsem aklıma johny amca geliyor kafa aynı la 😂@Elvesberg bro Hasan Şaş ne diyo 😂
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Talisca olsa bambaşka olurdu. Ayrıca bu takımın forveti el nesri değilMourinho bunak olmuş kankam ya 2 seneye kalmaz alzeimer olur adam bitmiş futboldan anlamıyor adamın futbol aklı 1970 lerde kalmış