Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elvesberg Kırathanesi

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,773
113
İlk yarı 2.5 üst derler 2 gol olur ilkyari 1.5 üst derler 1 gol oluyo şakamı gerizekalı Brown karşı karşıya ataydi gelmisti

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,070
387
83
arkadaşlar bu çekiliş bana çıkmış trx ne oluyor trx ile direk siteye yatırım oluyor mu? kriptodan gram anlamıyorum da

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,577
113
Yine birilerinin kafalar pırıl pırıl

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Yok kankam eller bunlar bizi ya yanlış kadro ile çıkıyor maça hoca beyaz saçlarına kuşlad sıçsın gitmiyor da
Kardo morğnho korkak olmasa ve cesur çıksa deplasmandan galibiyet ile dönmüştünüz. 90dk izledim maçı ve feyenoordda hiçbişe yok. Sizin ortasahada üreten oyuncuya ihtiyacınız var. Symanskinin anasını sikeyim 90dk Hiçbişe yapmadan sahada kaldı. İlk yarı irfancan bişeyler üretmeye çalıştı, 2.yarı ise bertuğ oyuna girince bi ters top attı ve devamı gol oldu. Bu arada en beğendiğim adam skriniar , adam tek başına takım gibi oynadı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,773
113
@Elvesberg bro Hasan Şaş ne diyo 😂

Elvesberg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
264
63
Kardo morğnho korkak olmasa ve cesur çıksa deplasmandan galibiyet ile dönmüştünüz. 90dk izledim maçı ve feyenoordda hiçbişe yok. Sizin ortasahada üreten oyuncuya ihtiyacınız var. Symanskinin anasını sikeyim 90dk Hiçbişe yapmadan sahada kaldı. İlk yarı irfancan bişeyler üretmeye çalıştı, 2.yarı ise bertuğ oyuna girince bi ters top attı ve devamı gol oldu. Bu arada en beğendiğim adam skriniar , adam tek başına takım gibi oynadı
Mourinho bunak olmuş kankam ya 2 seneye kalmaz alzeimer olur adam bitmiş futboldan anlamıyor adamın futbol aklı 1970 lerde kalmış