- 10,633
- 6,440
- 113
Demek uluslararası köpek ticareti yapıyorsunuz ailece. Bildirildiniz.Almanyadan kız kardeşim hediye olarak getirmişti dogum günümde
Demek uluslararası köpek ticareti yapıyorsunuz ailece. Bildirildiniz.Almanyadan kız kardeşim hediye olarak getirmişti dogum günümde
Aralara virgül koymayı unutmuşsun. bide serfimiz değil, servisimiz olacaktı. Senin Türkçe öğretmenini sevsinlerMadde 3 kuraları mevcut golcü
Çay tüketmiyorum kankam ya saglıklı degil sende içme su hayatır su içelim bol bolElvesberg demli çay alayım
Pişti biliyom da kılıç bilmiyom kankamArka odayı hazırla kardeşim kılıç oynıcaz
Öğretiriz daha neler öğrencen kendini bana bırak konken öğreticem sanaPişti biliyom da kılıç bilmiyom kankam
Allah razı olsun dost ögrenmem gerekenlerin listesini hazırlıyım hemen 😅Öğretiriz daha neler öğrencen kendini bana bırak konken öğreticem sana
Zıkkım iç 😂😂😂Hayırlı olsun çay lar nerede
Sende dus ta onu patlatArkadaşlar tiwitterden sürekli bu şekilde bildirimler geliyo takip etmediğim halde Twitterim şahsi Twitterim nasıl engelleyebilirimEkli dosyayı görüntüle 823870
Bro ciddi diyorum niye geliyo bu şekilde bildirimler takip etmiyorum busekilde sayfalariSende dus ta onu patlat
Bilmiyorum pek kullanmıyorum TweetBro ciddi diyorum niye geliyo bu şekilde bildirimler takip etmiyorum busekilde sayfalari