- 1,115
- 799
- 113
Ooo günaydın kardeşim, ben kuponum yatmasına rağmen kaç kişiye destek oldum okey söylenmez böyle şeyler orası ayrı da, adam mesela yaptığım kuponun çok fazla olduğunu söylüyor taşkala geçiyor, bi sonra ki mesajım şu şekilde, yatsada 1-2 kişiye ulaşacam tarzı, pat hemen beğeniler yalakalıklar, bu forum da bitmez böyle sülük gibiler 50-100 tl karakter değerinde ( adamlar ) var mecazi anlamda elbette🤣Selamunaleyküm dostlar birkaç kelam etmek istedim. ben de biraz içimi dökmek istiyorum yüksek müsaadenizle.
Ben forumu birkaç aydır aktif kullanıyorum daha öncesinde pek paylaşım muhabbet vs yapmıyordum buradaki samimiyetlere güvenerek hareket etmeye başladım ısındım herşey iyi gidiyordu ta ki yaşadığım gördüğüm okuduğum şahit olduğum durumların vahimliğine kadar. Sanki kimse kimsenin para kazanmasını iyi olmasını istemiyor herkes bir haset bir kıskançlık peşinde aylardır samimi olan kişiler sırf 50 100 TL için birbirlerini yiyorlar bugün birine yardım ediyorsun yarın geri dönüşünü bırak kötü olmana seviniyorlar biz ne ara bu kadar kötü olduk dostlar mesela ben ne zaman günüm iyi geçse iyi kazanç sağlarsam geliyorum buraya hem muhabbet olsun hem dostlar bizim de 3 5 kuruşumuzdan faydalansın belki hedeflerine ulaşırlar bizim de sıfır olduğumuz zamanlar oluyor diye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bakıyorum bana hatası yok mesela adamın ama başka muhabbetlerde öyle şeyler görüyorum ki akıl alır gibi değil Allah herkesin gönlüne göre versin ben burada maddi olarak hiçbir paylaşım yapmamaya karar verdim kendimi de dahil ederek söyleyeyim burada çoğu kişi kimsenin 5 kuruşunu da iyi niyetini de pek haketmiyor bunları gördükçe geriye sadece üzüntü kalıyor saygılar sevgiler hayırlı geceler. .
Dipnot: belli kitleye hitap ettim tabi çizgisini bozmayan dostlar abiler kardeşler de her daim buradalar saygılar..