Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eleştirisel..

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Selamunaleyküm dostlar birkaç kelam etmek istedim. ben de biraz içimi dökmek istiyorum yüksek müsaadenizle.

Ben forumu birkaç aydır aktif kullanıyorum daha öncesinde pek paylaşım muhabbet vs yapmıyordum buradaki samimiyetlere güvenerek hareket etmeye başladım ısındım herşey iyi gidiyordu ta ki yaşadığım gördüğüm okuduğum şahit olduğum durumların vahimliğine kadar. Sanki kimse kimsenin para kazanmasını iyi olmasını istemiyor herkes bir haset bir kıskançlık peşinde aylardır samimi olan kişiler sırf 50 100 TL için birbirlerini yiyorlar bugün birine yardım ediyorsun yarın geri dönüşünü bırak kötü olmana seviniyorlar biz ne ara bu kadar kötü olduk dostlar mesela ben ne zaman günüm iyi geçse iyi kazanç sağlarsam geliyorum buraya hem muhabbet olsun hem dostlar bizim de 3 5 kuruşumuzdan faydalansın belki hedeflerine ulaşırlar bizim de sıfır olduğumuz zamanlar oluyor diye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bakıyorum bana hatası yok mesela adamın ama başka muhabbetlerde öyle şeyler görüyorum ki akıl alır gibi değil Allah herkesin gönlüne göre versin ben burada maddi olarak hiçbir paylaşım yapmamaya karar verdim kendimi de dahil ederek söyleyeyim burada çoğu kişi kimsenin 5 kuruşunu da iyi niyetini de pek haketmiyor bunları gördükçe geriye sadece üzüntü kalıyor saygılar sevgiler hayırlı geceler. .

Dipnot: belli kitleye hitap ettim tabi çizgisini bozmayan dostlar abiler kardeşler de her daim buradalar saygılar..
Ooo günaydın kardeşim, ben kuponum yatmasına rağmen kaç kişiye destek oldum okey söylenmez böyle şeyler orası ayrı da, adam mesela yaptığım kuponun çok fazla olduğunu söylüyor taşkala geçiyor, bi sonra ki mesajım şu şekilde, yatsada 1-2 kişiye ulaşacam tarzı, pat hemen beğeniler yalakalıklar, bu forum da bitmez böyle sülük gibiler 50-100 tl karakter değerinde ( adamlar ) var mecazi anlamda elbette🤣

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Burada ben davalarla uğraşırken üçbeş kuruş borcum olan kumarbaz bi müptezel sen şu gün girmişsin forma bugün girmişsin forma başkandan bilgi aldım diye bana mesaj attı sanki ben kaçak göçeğim😂bir orada bu forma güvenim azaldı,2 benim canımı ençok sıkan bi a.k. çocuğu vardı burada tanıdığım 4 kişiyle yakın muhabbeti olan onlara sürekli numaramı bu a.k. çocıuğuna verin beni arasın dedim ,arasa bulsam yerini anasının a.sokucam o kadar kafaya koydum o.ç. bi adres veriyo gidiyorz yoka 2 gün sonra başka adres yine yok ben zaten sinir hastasıyım kesilmiş cezam var o dönem çok yordu burası beni baya uzaklaştım sonra o nedenle sana tavsiyem kardeşim buraları ciddiye alma aradığını bulamıyosun
O elemani tanıyoruz dayı GT tekiydi zaten erkek olsa adresi tam verirdi o hala bu forumda merak etme ama sessiz sesiz tskiliyor

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Ooo günaydın kardeşim, ben kuponum yatmasına rağmen kaç kişiye destek oldum okey söylenmez böyle şeyler orası ayrı da, adam mesela yaptığım kuponun çok fazla olduğunu söylüyor taşkala geçiyor, bi sonra ki mesajım şu şekilde, yatsada 1-2 kişiye ulaşacam tarzı, pat hemen beğeniler yalakalıklar, bu forum da bitmez böyle sülük gibiler 50-100 tl karakter değerinde ( adamlar ) var mecazi anlamda elbette🤣
Yorum için sağol dost sevgiler :)

semihx11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
403
183
43
ayda yılda bir foruma mesaj yazarım ya bonus başlığında ya çekim paylaş vs. nerden buluyorsa 3-5 kişi denk geliyor 100-200 lira sigara parası diye dönmesini beklememek suretiyle yollarım gitse nolur altı üstü 100 200 tl ama sanki biz malız aynı adam aynı mesaj kutusuna 1 hafta sonra tekrar 100-200 tl için yazıyor bırak aldığını vermeyi kimden ne aldığını bile unutuyor insan düşünüyor gerçekten sigarasız yemeksiz falan kalmıştır gitsin gözüyle veriyorsun ama yüzsüzlüğün nirvanasını görünce kanın donar yani

Ketçap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
967
298
63
Selamunaleyküm dostlar birkaç kelam etmek istedim. ben de biraz içimi dökmek istiyorum yüksek müsaadenizle.

Ben forumu birkaç aydır aktif kullanıyorum daha öncesinde pek paylaşım muhabbet vs yapmıyordum buradaki samimiyetlere güvenerek hareket etmeye başladım ısındım herşey iyi gidiyordu ta ki yaşadığım gördüğüm okuduğum şahit olduğum durumların vahimliğine kadar. Sanki kimse kimsenin para kazanmasını iyi olmasını istemiyor herkes bir haset bir kıskançlık peşinde aylardır samimi olan kişiler sırf 50 100 TL için birbirlerini yiyorlar bugün birine yardım ediyorsun yarın geri dönüşünü bırak kötü olmana seviniyorlar biz ne ara bu kadar kötü olduk dostlar mesela ben ne zaman günüm iyi geçse iyi kazanç sağlarsam geliyorum buraya hem muhabbet olsun hem dostlar bizim de 3 5 kuruşumuzdan faydalansın belki hedeflerine ulaşırlar bizim de sıfır olduğumuz zamanlar oluyor diye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bakıyorum bana hatası yok mesela adamın ama başka muhabbetlerde öyle şeyler görüyorum ki akıl alır gibi değil Allah herkesin gönlüne göre versin ben burada maddi olarak hiçbir paylaşım yapmamaya karar verdim kendimi de dahil ederek söyleyeyim burada çoğu kişi kimsenin 5 kuruşunu da iyi niyetini de pek haketmiyor bunları gördükçe geriye sadece üzüntü kalıyor saygılar sevgiler hayırlı geceler. .

Dipnot: belli kitleye hitap ettim tabi çizgisini bozmayan dostlar abiler kardeşler de her daim buradalar saygılar..
Aleyküm selam. yüreğine sağlık

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,927
3,803
113
Bu forumda kafası normal adam kalmadi

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,484
1,946
113
Doğru diyon kral kazandıkca attık her seferinde sonra kendi kazanınca sklemeyip engel atan bi şahıs çok takılmaması gerek :D
sadece bana takmamış demek :D kendi kalitesini belli eder dost herkesin güvencini yitirir

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
sadece bana takmamış demek :D kendi kalitesini belli eder dost herkesin güvencini yitirir
Şahsen bana borcu yok ama insan vefa bekler kazanırken cevap veriyorsun da sen kazanınca niye geri dönmüyorsun değil mi :D

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Hay yaşa kardeşim akıma gelmedi bu i.nenin evladıydı,bana mesaj atıyo özelden peşine buranın adminlerine şikayet ediyo beni tehdit etti diye 😂
Valla dayı ben onunla tutustum öyle böyle değil ama benim eski kullandığım noyu Instagram da karı profilinde paylaşıyordu 2 gün sonra akrabalarından birinin nosunu buldum ailesi bile s.etmis bunu değmez adam olsa benim adresimi biliyordu gel dedim biletine kadar kesicem gelmedi gelseydi bursa barajında bogacaktim onu öyle kinlendim ona

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,807
5,718
113
Sıkmayın canınızı atın 1 k bana hepiniz uzerınızden yuk gıtsın

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,838
49,974
113

Boşver dostum herkes kalbinin ekmeğini yer

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
446
83
bak ben bu forma nasil geldim mesela beni bi oe 6.5 k çarptı onu ararken burda buldum bana habire sugun bugun atacam dedi atmadi Burda bi baktim 30 k 35 k cekimler yapmış geldim burda yakaladım gene kaçtı gitti böyle kansız çok kanka
Reelde tanımadığın Bi insana 6.5k nasıl çarpıldın özel değilse merak ettim