Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eleştirisel..

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
git milletin kuponlarını takip etmeye devam et belki 100 200 atarlar aç karnını doyurursun yiyemeceğin şeyin altına yatma abisi tamam mı :)
Ben nadiren takip ederim az önce de ettim paylaşan dosta destek olmak için burada ben kupon paylaşıp dağıtım yapıyorum zaten bir beklentim yok kimseden rahat ol beni çok iyi biliyorsun kendinle karıştırma kaşmer seni:)

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,574
2,714
113
Bu çok derin bir düşünce dost milyonlarca oynayan insan var burada herkes kazansa dahi kimsenin kimseye bir zararı dokunmaz. Ama dediğin şu bakımdan doğru örneğin 5000 kişilik poker turnuvasında 5 arkadaşsın son 20lere kaldığında gözün onları da görmeyecektir artık rakip olacaklardır bu okey ama benim bahsettiğim buradaki kişiler damla kadarken total oyuncular okyanus.
Örneğin sen bir basket maçına üst oynadığın zaman, alt oynayanlarla rakip oluyorsun. Site ise hem üst hem alt oynayanlardan ortalama % 5 kazancını alıyor. Yani rakibiz aslında.

Ama her doğru da her yerde söylenmez :) Doğru olmasına rağmen antipatik kaçabilir

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Örneğin sen bir basket maçına üst oynadığın zaman, alt oynayanlarla rakip oluyorsun. Site ise hem üst hem alt oynayanlardan ortalama % 5 kazancını alıyor. Yani rakibiz aslında.

Ama her doğru da her yerde söylenmez :) Doğru olmasına rağmen antipatik kaçabilir
Yorumların için teşekkürler dost..