Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eleştirisel..

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Forum da oyle etliye sütlüye karismayan cok nadir insanlar da var bunlardan biride benim 😄 ama bataklikta papatya olmanin bi anlami yok. Saydigin ozellikleri kisiliginde barindiran insanlar illaki olacak. Burasi kurtlar sofrasi. Ben cok kisiyle tartistim ornek yasanmis bi olay. Birine karsiliksiz para gonderdim geri istemem dedim. Aradan bi hafta gecmedi adam mesaj atti para istiyor tekrardan bidaha vereyim die,bunu boyle uc kez tekrarladi. Ayni mesaj uzerinden ilerliyoruz 😄 dedim ki neden boyle yapiyorsun yok dedim filan bu sovmeye basladi ana baci. Sen benim kim oldugumu biliyor musun diyor ben şöyle dagitim yapardim şöyle kraldım filan diyor. Ac kopeginde bayrak tutani, kuyruguda dik tutuyor 😄 o gun bu gundur tovbe birine kurusum gecmesin. acimdan olsem surdan kimseye tenezul edip yazmam, yazmadim da hic. Kucumsemek maksatli degil bu tutumum,rezil olmanin manasi yok.

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Forum da oyle etliye sütlüye karismayan cok nadir insanlar da var bunlardan biride benim 😄 ama bataklikta papatya olmanin bi anlami yok. Saydigin ozellikleri kisiliginde barindiran insanlar illaki olacak. Burasi kurtlar sofrasi. Ben cok kisiyle tartistim ornek yasanmis bi olay. Birine karsiliksiz para gonderdim geri istemem dedim. Aradan bi hafta gecmedi adam mesaj atti para istiyor bunu boyle uc kez tekrarladi. Ayni mesaj uzerinden ilerliyoruz 😄 dedim ki neden boyle yapiyorsun yok dedim filan bu sovmeye basladi ana baci. Sen benim kim oldugumu biliyor musun diyor ben şöyle dagitim yapardim şöyle kraldım filan diyor. Ac kopeginde bayrak tutani, kuyruguda dik tutuyor 😄 o gun bu gundur tovbe birine kurusum gecmesin. acimdan olsem surdan kimseye tenezul edip yazmam, yazmadin da hic. Kucumsemek maksatli degil bu tutumum,rezil olmanin manasi yok.
Verdiğin parayı tecrübe satın almış gibi düşünebilirsin o halde dost birdaha da yüzüne bakmazsın zaten..

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Forum da oyle etliye sütlüye karismayan cok nadir insanlar da var bunlardan biride benim 😄 ama bataklikta papatya olmanin bi anlami yok. Saydigin ozellikleri kisiliginde barindiran insanlar illaki olacak. Burasi kurtlar sofrasi. Ben cok kisiyle tartistim ornek yasanmis bi olay. Birine karsiliksiz para gonderdim geri istemem dedim. Aradan bi hafta gecmedi adam mesaj atti para istiyor tekrardan bidaha vereyim die,bunu boyle uc kez tekrarladi. Ayni mesaj uzerinden ilerliyoruz 😄 dedim ki neden boyle yapiyorsun yok dedim filan bu sovmeye basladi ana baci. Sen benim kim oldugumu biliyor musun diyor ben şöyle dagitim yapardim şöyle kraldım filan diyor. Ac kopeginde bayrak tutani, kuyruguda dik tutuyor 😄 o gun bu gundur tovbe birine kurusum gecmesin. acimdan olsem surdan kimseye tenezul edip yazmam, yazmadin da hic. Kucumsemek maksatli degil bu tutumum,rezil olmanin manasi yok.
Verseydinde agasin pasasin olurdun🤣

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
belliki sizin aranızda güven problemi kalmamış dostlugu ilerletmişsinz ama herkes bir olmuyor malesef
Para için dansöz olmaya gerek yok atamiyorsanda adama yazarsın ama adamlar nasıl olsa sanal ortam diyip geçiyor bu konu uzarsa uzar

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,516
1,963
113
Para için dansöz olmaya gerek yok atamiyorsanda adama yazarsın ama adamlar nasıl olsa sanal ortam diyip geçiyor bu konu uzarsa uzar
bak mesela bir şahısa 3 k vermiştim kazanınca dedim 1.5k benden olsun 1.5k borç olarak veriyorum maaşını aldı borcunu ödemeden kumara başladı :D banada para lazım olmuştu istedim yok çekti böyle insanlar yüzünden kimseye iyilik yapası gelmiyor insanın

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Bak agasin pasasin diyince bir arkasas vardı burda baya bı kazandı her attığı kupon kazanıyor adamı bı gazladilar bi sisirdiler kaç kişi borç almış sonra ondan o gün tabi coguda en son donmemisti geri🙂

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
bak mesela bir şahısa 3 k vermiştim kazanınca dedim 1.5k benden olsun 1.5k borç olarak veriyorum maaşını aldı borcunu ödemeden kumara başladı :D banada para lazım olmuştu istedim yok çekti böyle insanlar yüzünden kimseye iyilik yapası gelmiyor insanın
Aynen komik olan borcu var roll falan açıyorlar vs değişik işler dost..

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,156
3,068
113
Muhatap olunacak bir insan evladına benzemiyorsun bu sana son mesajım olur umarım..
Forumda sürekli aktif isen ve açılan konuları takip ediyorsan , isyan ettiğin tayfa belirli bir grup zaten bu yazdığına gelmezler herhangibir dagitim , çekiliş , etkinlikten bahset senin yerine olaya el atarlar ))) 6 7 kişiler onun haricinde çoğu burada sırf 3 5 insan sevinsin diye her kupona çekiliş açıp mutlu etmeyi seven tayfa .. çekiliş de sadece beğeni den olduğu için ben rast gele mesajdan ulaşıyorum insanlara . Senin elestrine hak veren insan çok burada ama yazmakla ugrasmiyorlar . Yarına kadar damlarlar sana da bol bol soylenirler yine sinir oldugunla kalirsin ..

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Forumda sürekli aktif isen ve açılan konuları takip ediyorsan , isyan ettiğin tayfa belirli bir grup zaten bu yazdığına gelmezler herhangibir dagitim , çekiliş , etkinlikten bahset senin yerine olaya el atarlar ))) 6 7 kişiler onun haricinde çoğu burada sırf 3 5 insan sevinsin diye her kupona çekiliş açıp mutlu etmeyi seven tayfa .. çekiliş de sadece beğeni den olduğu için ben rast gele mesajdan ulaşıyorum insanlara . Senin elestrine hak veren insan çok burada ama yazmakla ugrasmiyorlar . Yarına kadar damlarlar sana da bol bol soylenirler yine sinir oldugunla kalirsin ..
Yorum için teşekkürler dost ama bunları bilerek yazdım kimsenin kötü eleştirisi pek umrumda olmaz artık hele o tip insanların..

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,001
13,121
113
S.a hayırlı geceler herkese güzel bir konuya deginmissin dostum bu forumda cok dahitim6 paylasim vs lerimiz oldu yeri geldi verdik aldik ama malesef son donemlerde ogle bir kitle varki adam 3 5 kazaniyor belki genede yardim etmeye çalışıyor ama dm kutusuna 50 tane sirtlan yazıyor ben daha onceleri cekilis etkinleri falan cok actim tabi eskisi kadar bütçem.yok su an icin ancak insani cidden pisman ediyorlar forumda güvendiğim 3 5 kisi harici asla kisisel maddi olaylara girmemeye çalışıyorum tabikide hepimiz uc bes biseyler kazanalim paylasalim derdindeyiz ancak benim görüşüm iyi insanlari tenzil etmekle beraber çok sömürücü insan mevcutlasti forumda iyi forumlar herkese

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
S.a hayırlı geceler herkese güzel bir konuya deginmissin dostum bu forumda cok dahitim6 paylasim vs lerimiz oldu yeri geldi verdik aldik ama malesef son donemlerde ogle bir kitle varki adam 3 5 kazaniyor belki genede yardim etmeye çalışıyor ama dm kutusuna 50 tane sirtlan yazıyor ben daha onceleri cekilis etkinleri falan cok actim tabi eskisi kadar bütçem.yok su an icin ancak insani cidden pisman ediyorlar forumda güvendiğim 3 5 kisi harici asla kisisel maddi olaylara girmemeye çalışıyorum tabikide hepimiz uc bes biseyler kazanalim paylasalim derdindeyiz ancak benim görüşüm iyi insanlari tenzil etmekle beraber çok sömürücü insan mevcutlasti forumda iyi forumlar herkese
Yorum için teşekkürler sevgiler dost..

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,639
3,400
113
Burada ben davalarla uğraşırken üçbeş kuruş borcum olan kumarbaz bi müptezel sen şu gün girmişsin forma bugün girmişsin forma başkandan bilgi aldım diye bana mesaj attı sanki ben kaçak göçeğim😂bir orada bu forma güvenim azaldı,2 benim canımı ençok sıkan bi a.k. çocuğu vardı burada tanıdığım 4 kişiyle yakın muhabbeti olan onlara sürekli numaramı bu a.k. çocıuğuna verin beni arasın dedim ,arasa bulsam yerini anasının a.sokucam o kadar kafaya koydum o.ç. bi adres veriyo gidiyorz yoka 2 gün sonra başka adres yine yok ben zaten sinir hastasıyım kesilmiş cezam var o dönem çok yordu burası beni baya uzaklaştım sonra o nedenle sana tavsiyem kardeşim buraları ciddiye alma aradığını bulamıyosun

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Burada ben davalarla uğraşırken üçbeş kuruş borcum olan kumarbaz bi müptezel sen şu gün girmişsin forma bugün girmişsin forma başkandan bilgi aldım diye bana mesaj attı sanki ben kaçak göçeğim😂bir orada bu forma güvenim azaldı,2 benim canımı ençok sıkan bi a.k. çocuğu vardı burada tanıdığım 4 kişiyle yakın muhabbeti olan onlara sürekli numaramı bu a.k. çocıuğuna verin beni arasın dedim ,arasa bulsam yerini anasının a.sokucam o kadar kafaya koydum o.ç. bi adres veriyo gidiyorz yoka 2 gün sonra başka adres yine yok ben zaten sinir hastasıyım kesilmiş cezam var o dönem çok yordu burası beni baya uzaklaştım sonra o nedenle sana tavsiyem kardeşim buraları ciddiye alma aradığını bulamıyosun
Kansızlık bu yapılan başka birşey değil sen kendi derdinin üstüne başkasına yardım etmeye çalış sana yamuk yapsın olucak iş değil cezalarla uğraşıyorken aman diyeyim üstüne yenisini ekleme dost bırak allahından bulsun.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Dayı sağlam sinir hastasiymissin sende her verdiği adrese gittin mi burda gerçek adres vercek got yok çoğunda🤣