Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eleştirisel..

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
bak ben bu forma nasil geldim mesela beni bi oe 6.5 k çarptı onu ararken burda buldum bana habire sugun bugun atacam dedi atmadi Burda bi baktim 30 k 35 k cekimler yapmış geldim burda yakaladım gene kaçtı gitti böyle kansız çok kanka
Senin mevzu da baya aksiyonluymuş dost baksana daha neler neler duyacağız düşman yapmaz bunları..

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,077
1,769
113
Senin mevzu da baya aksiyonluymuş dost baksana daha neler neler duyacağız düşman yapmaz bunları..

ben neler gördüm kanka adam borx alıp namus sözümü vermedi parayı çalıp küfürleri yeyip oralimi olmadi konuyu görünce gene geldi hepsi aklıma macera cok bende hele biri sokakta kaliom dedi hesabini kullandik 10 da o çaldı 5 ini geri zor ödedi 😁

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,519
1,964
113
O eleman buralarda yok artık sanırım ilk aktif olduğum dönemlerde her dağıtıma laf eden milleti birbirine kırdıran gereksizin tekiydi neyse isim vermeyelim yine de onlar kendilerini biliyor dost.
alıntı yapmadım dost sadece uyardım kimse güvenipte borç vermesin borcuna sadık değil maaşı alnca cevap bile vermez kumar oynar

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Dost gecen güzel olsun. Böyle şeyleri kafana takma kesinlikle. Sen çizgini bozmadan ilerle. Zaten can sıkan vatandaşlar her konuya yaranmak için tonlarca yorum yapıyorlar. Bugüne kadar aldığım kazançları hep paylaştım. 10 lira para aldıysam 5 ini dağıttım. Şu an cepte bir kuruş para yok yarınki ödemeleri düşünüyoruz. Bir anda düşüyor insan. Ne yapalım biz de mi sağa sola mesaj atıp para isteyelim :) dediğim gibi çizgini bozma yapacak bir şey yok. Yarın yine 10 kazansam 5 ini dağıtırım, paylaştıkça çoğalır.
Ben de aynı şekilde elimden geldiğince hep paylaştım burada 50 farklı kişiye yardımcı olmuşumdur ama herşey köprüyü geçene kadar sanırım dost.. Borçlar için üzgünüm aynı şekilde benim de var tabii umarım en yakın zamanda düze çıkabiliriz sevgiler..

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
ben neler gördüm kanka adam borx alıp namus sözümü vermedi parayı çalıp küfürleri yeyip oralimi olmadi konuyu görünce gene geldi hepsi aklıma macera cok bende hele biri sokakta kaliom dedi hesabini kullandik 10 da o çaldı 5 ini geri zor ödedi 😁
Vay adiler vay allahından bulsunlar ne diyelim.. Sen de dersini çıkar dost işin olmasın daha kimseyle..

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,077
1,769
113
Vay adiler vay allahından bulsunlar ne diyelim.. Sen de dersini çıkar dost işin olmasın daha kimseyle..

var bi iki saglam insan @Kashima falan cok alverim olur güvenirim iyi adamdır burda olmayanlarda var yeni geldik zamanla burdada güzel dostluklar guzel düşmanlıklar edinicez gibi hayırlısı olsun

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,519
1,964
113
sanal ortam sonucta kimseye güvenmemek gerekiyor bunu acı tecrübeyle de olsa anlamış olduk bazı karaktersizler yüzünden insanın kimseye güveni kalmıyor

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,927
3,803
113
Selamunaleyküm dostlar birkaç kelam etmek istedim. ben de biraz içimi dökmek istiyorum yüksek müsaadenizle.

Ben forumu birkaç aydır aktif kullanıyorum daha öncesinde pek paylaşım muhabbet vs yapmıyordum buradaki samimiyetlere güvenerek hareket etmeye başladım ısındım herşey iyi gidiyordu ta ki yaşadığım gördüğüm okuduğum şahit olduğum durumların vahimliğine kadar. Sanki kimse kimsenin para kazanmasını iyi olmasını istemiyor herkes bir haset bir kıskançlık peşinde aylardır samimi olan kişiler sırf 50 100 TL için birbirlerini yiyorlar bugün birine yardım ediyorsun yarın geri dönüşünü bırak kötü olmana seviniyorlar biz ne ara bu kadar kötü olduk dostlar mesela ben ne zaman günüm iyi geçse iyi kazanç sağlarsam geliyorum buraya hem muhabbet olsun hem dostlar bizim de 3 5 kuruşumuzdan faydalansın belki hedeflerine ulaşırlar bizim de sıfır olduğumuz zamanlar oluyor diye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bakıyorum bana hatası yok mesela adamın ama başka muhabbetlerde öyle şeyler görüyorum ki akıl alır gibi değil Allah herkesin gönlüne göre versin ben burada maddi olarak hiçbir paylaşım yapmamaya karar verdim kendimi de dahil ederek söyleyeyim burada çoğu kişi kimsenin 5 kuruşunu da iyi niyetini de pek haketmiyor bunları gördükçe geriye sadece üzüntü kalıyor saygılar sevgiler hayırlı geceler. .

Dipnot: belli kitleye hitap ettim tabi çizgisini bozmayan dostlar abiler kardeşler de her daim buradalar saygılar..
Yaş 18 vs mi

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
sanal ortam sonucta kimseye güvenmemek gerekiyor bunu acı tecrübeyle de olsa anlamış olduk bazı karaktersizler yüzünden insanın kimseye güveni kalmıyor
Neden dost karakter meselesi @Enişte belki 1 m yakın alışverişimiz vardır problem yok