Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eleştirisel..

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Selamunaleyküm dostlar birkaç kelam etmek istedim. ben de biraz içimi dökmek istiyorum yüksek müsaadenizle.

Ben forumu birkaç aydır aktif kullanıyorum daha öncesinde pek paylaşım muhabbet vs yapmıyordum buradaki samimiyetlere güvenerek hareket etmeye başladım ısındım herşey iyi gidiyordu ta ki yaşadığım gördüğüm okuduğum şahit olduğum durumların vahimliğine kadar. Sanki kimse kimsenin para kazanmasını iyi olmasını istemiyor herkes bir haset bir kıskançlık peşinde aylardır samimi olan kişiler sırf 50 100 TL için birbirlerini yiyorlar bugün birine yardım ediyorsun yarın geri dönüşünü bırak kötü olmana seviniyorlar biz ne ara bu kadar kötü olduk dostlar mesela ben ne zaman günüm iyi geçse iyi kazanç sağlarsam geliyorum buraya hem muhabbet olsun hem dostlar bizim de 3 5 kuruşumuzdan faydalansın belki hedeflerine ulaşırlar bizim de sıfır olduğumuz zamanlar oluyor diye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bakıyorum bana hatası yok mesela adamın ama başka muhabbetlerde öyle şeyler görüyorum ki akıl alır gibi değil Allah herkesin gönlüne göre versin ben burada maddi olarak hiçbir paylaşım yapmamaya karar verdim kendimi de dahil ederek söyleyeyim burada çoğu kişi kimsenin 5 kuruşunu da iyi niyetini de pek haketmiyor bunları gördükçe geriye sadece üzüntü kalıyor saygılar sevgiler hayırlı geceler. .

Dipnot: belli kitleye hitap ettim tabi çizgisini bozmayan dostlar abiler kardeşler de her daim buradalar saygılar..

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
1,934
113
Bne dil ve edebiyatı
Elestrisel, capsal, hayatsal vb

Pesim1st

ᏦüsᏦüᏁ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,436
1,689
113
Selamunaleyküm dostlar birkaç kelam etmek istedim. ben de biraz içimi dökmek istiyorum yüksek müsaadenizle.

Ben forumu birkaç aydır aktif kullanıyorum daha öncesinde pek paylaşım muhabbet vs yapmıyordum buradaki samimiyetlere güvenerek hareket etmeye başladım ısındım herşey iyi gidiyordu ta ki yaşadığım gördüğüm okuduğum şahit olduğum durumların vahimliğine kadar. Sanki kimse kimsenin para kazanmasını iyi olmasını istemiyor herkes bir haset bir kıskançlık peşinde aylardır samimi olan kişiler sırf 50 100 TL için birbirlerini yiyorlar bugün birine yardım ediyorsun yarın geri dönüşünü bırak kötü olmana seviniyorlar biz ne ara bu kadar kötü olduk dostlar mesela ben ne zaman günüm iyi geçse iyi kazanç sağlarsam geliyorum buraya hem muhabbet olsun hem dostlar bizim de 3 5 kuruşumuzdan faydalansın belki hedeflerine ulaşırlar bizimde sıfır olduğumuz zamanlar oluyor diye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bakıyorum bana hatası yok mesela adamın ama başka muhabbetlerde öyle şeyler görüyorum ki akıl alır gibi değil Allah herkesin gönlüne göre versin ben burada maddi olarak hiçbir paylaşım yapmamaya karar verdim kendimi de dahil ederek söyleyeyim burada çoğu kişi kimsenin 5 kuruşunu da iyi niyetini de pek haketmiyor bunları gördükçe geriye sadece üzüntü kalıyor saygılar sevgiler hayırlı geceler. .

Dipnot: belli kitleye hitap ettim tabi çizgisini bozmayan dostlar abiler kardeşler de her daim buradalar saygılar..
O kadar haklısın ki dost aynı şeyleri birebir bende yaşadım ve bu forumda bir kere bile delikli metelik vermeyeceğime yemin ettim insanlara. Gerçekten bize ne oldu?

Pesim1st

ᏦüsᏦüᏁ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,436
1,689
113
Var ol dost.. Herkesin sorunları problemleri var burada biraz kafa dağıtıp takılmak varken konular amacını aşıyor maalesef..
Geçenlerde ufak bi max win aldım konu açtım bi kısmını dağıttım bu forumda kimseyle yakın olmamama rağmen herkes arkadaşlarına verdi liste yaptılar şöyleler böyleler falan filan burnumdan geldi resmen

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,507
1,955
113

Ben forumu birkaç aydır aktif kullanıyorum daha öncesinde pek paylaşım muhabbet vs yapmıyordum buradaki samimiyetlere güvenerek hareket etmeye başladım ısındım herşey iyi gidiyordu ta ki yaşadığım gördüğüm okuduğum şahit olduğum durumların vahimliğine kadar. Sanki kimse kimsenin para kazanmasını iyi olmasını istemiyor herkes bir haset bir kıskançlık peşinde aylardır samimi olan kişiler sırf 50 100 TL için birbirlerini yiyorlar bugün birine yardım ediyorsun yarın geri dönüşünü bırak kötü olmana seviniyorlar biz ne ara bu kadar kötü olduk dostlar mesela ben ne zaman günüm iyi geçse iyi kazanç sağlarsam geliyorum buraya hem muhabbet olsun hem dostlar bizim de 3 5 kuruşumuzdan faydalansın belki hedeflerine ulaşırlar bizim de sıfır olduğumuz zamanlar oluyor diye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bakıyorum bana hatası yok mesela adamın ama başka muhabbetlerde öyle şeyler görüyorum ki akıl alır gibi değil Allah herkesin gönlüne göre versin ben burada maddi olarak hiçbir paylaşım yapmamaya karar verdim kendimi de dahil ederek söyleyeyim burada çoğu kişi kimsenin 5 kuruşunu da iyi niyetini de pek haketmiyor bunları gördükçe geriye sadece üzüntü kalıyor saygılar sevgiler hayırlı geceler. .

sonuna kadar haklısın kimseyle samimi olmamak gerek adama borç veriyosun borcunu ödemek yerine maaş alınca kumar oynar borcunu ödemez üstüne birde ne zaman kazandıgını görse sürekli para ister malesef yüzsüz insanlar çok kimseye yardım etmemek gerekiyor bunu anladım

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Geçenlerde ufak bi max win aldım konu açtım bi kısmını dağıttım bu forumda kimseyle yakın olmamama rağmen herkes arkadaşlarına verdi liste yaptılar şöyleler böyleler falan filan burnumdan geldi resmen
O buzdağının görünen kısmı iyi ki görünmeyen kısmına geçmeden fişi çekmişsin dost..

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,077
1,769
113

bu insanlar böyle kanka mesela adam 100 özel oran almış diğeri alamamis yetisememis inşallah gelmez diyor totem yapıyor yatsın diye e arkadaşın kazanacak yani kaybedince ne gececek eline ama yok o alamadi ya hasetlik yapacak kumarcinin vicdanlisini bulmak zor adam kumar için annesinin altınını çalıyor ilaç parasını çalıyor sana banami aciyacak

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
sonuna kadar haklısın kimseyle samimi olmamak gerek adama borç veriyosun borcunu ödemek yerine maaş alınca kumar oynar borcunu ödemez üstüne birde ne zaman kazandıgını görse sürekli para ister malesef yüzsüz insanlar çok kimseye yardım etmemek gerekiyor bunu anladım
Aynen öyle dost ve daha nicesi..

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113

%100 katılıyorum, az sayida da olsa cok guzel insanlard var ama insanı iyilikten sogutacak tiplerde var. Çok güzel yazmışsın dostum eline koluna sağlık

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
bu insanlar böyle kanka mesela adam 100 özel oran almış diğeri alamamis yetisememis inşallah gelmez diyor totem yapıyor yatsın diye e arkadaşın kazanacak yani kaybedince ne gececek eline ama yok o alamadi ya hasetlik yapacak kumarcinin vicdanlisini bulmak zor adam kumar için annesinin altınını çalıyor ilaç parasını çalıyor sana banami aciyacak
İşte zaten sorun bu kumarcıdan daha sıkıntılı biri varsa o da iyi kalpli kumarcı oluyor sanırım iyilikten de tokat yiyoruz

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,507
1,955
113
bu arada forumdaki proleterya nickli kisiye güvenipte borç vermek gibi bir hataya düşmeyn dostlar

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,077
1,769
113
Asıl resti bu konularda çekmek gerekiyormuş dost sen de bir an önce restini çek yüzde yüz kazançlı olan biz olacağız..

bak ben bu forma nasil geldim mesela beni bi oe 6.5 k çarptı onu ararken burda buldum bana habire sugun bugun atacam dedi atmadi Burda bi baktim 30 k 35 k cekimler yapmış geldim burda yakaladım gene kaçtı gitti böyle kansız çok kanka

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
1,082
113
Dost gecen güzel olsun. Böyle şeyleri kafana takma kesinlikle. Sen çizgini bozmadan ilerle. Zaten can sıkan vatandaşlar her konuya yaranmak için tonlarca yorum yapıyorlar. Bugüne kadar aldığım kazançları hep paylaştım. 10 lira para aldıysam 5 ini dağıttım. Şu an cepte bir kuruş para yok yarınki ödemeleri düşünüyoruz. Bir anda düşüyor insan. Ne yapalım biz de mi sağa sola mesaj atıp para isteyelim :) dediğim gibi çizgini bozma yapacak bir şey yok. Yarın yine 10 kazansam 5 ini dağıtırım, paylaştıkça çoğalır.

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
bu arada forumdaki proleterya nickli kisiye güvenipte borç vermek gibi bir hataya düşmeyn dostlar
O eleman buralarda yok artık sanırım ilk aktif olduğum dönemlerde her dağıtıma laf eden milleti birbirine kırdıran gereksizin tekiydi neyse isim vermeyelim yine de onlar kendilerini biliyor dost.