Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehliyet Yenileme

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,851
4,818
113
96 da aldığım ehliyet sapsarı oldu, renkleri soldu , sarardı, hala cuzdanimda. Vay be ! 29 sene olmuş, birincilikle almıştım, altın hediyeli, şimdi olaydı slotta ne giderdi ne 😆

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,781
113
Ayrica tekrar uzicsk yil sonuna kadar rahat olun

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,851
4,818
113
Yenile son gün 31 temmuz
Şimdilik ihtiyacım yok, ayrıca son kullanma tarihi geçmiş yoğurt değil bu, 31 temmuz son dediklerine bakma, bunca senedir hangi verdikleri sözü yerine getirdiler, üstelik sıcak para akıyor bu şekilde, af maf çıkartırlar.Birkac sene sonra ehliyetini değiştirmek isteyen milyonlar ne yapacak .Bu ülkede en güzeli sakin sakin zütü bıngıldağı yayıp yatmak, başka türlü insan yerine konulmaz kişi evladı

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,352
6,633
113
Şimdilik ihtiyacım yok, ayrıca son kullanma tarihi geçmiş yoğurt değil bu, 31 temmuz son dediklerine bakma, bunca senedir hangi verdikleri sözü yerine getirdiler, üstelik sıcak para akıyor bu şekilde, af maf çıkartırlar.
Abi sen bu işi çözmüşsün tam kafadanız ama içimde biraz rahat değil kurtulayim dedim zaten benim ehliyette 2010 tarihli ahı gitti vahı kaldı zımba ile resmi tutturdum :))

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
199
63
Dost normalde geçen seneydi eski ehliyetler için ama uzattıkça uzattılar en son da bu yılın 31 temmuzuna kadar uzadı yaptırmayan da kendisi bilir şurada 12 gün süreleri kalmış
Tamam da niye eskisi de yenisi de geçerli olsun ne olur yani ne mahsuru var. Bi doymadılar doyamadılar arkadaş. Fotoğraftı evrak ücreti doktor muayenesi idi gittisi geldisi nerden baksan 1000 - 2000 TL masrafı var ne için yazık değil mi ya . Hayır ne değişecek hiç bir şey

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,119
532
113
Sürücü sağlı raporu için aile hekimine çok güvenmeyin çoğu bir şeyler uydurup özel hastaneden almanızı istiyor 2000 Lira gözden çıkarın