Riske girme derim yinede sen bilirsin dost 🤝Randevuya eksikte olsa gidicem belki tanıdık filan çıkarsa zaten sadece sağlık raporu lazım belki onuda yapabilirim öğleden sonra
Riske girme derim yinede sen bilirsin dost 🤝Randevuya eksikte olsa gidicem belki tanıdık filan çıkarsa zaten sadece sağlık raporu lazım belki onuda yapabilirim öğleden sonra
Yenile son gün 31 temmuz96 da aldığım ehliyet sapsarı oldu, renkleri soldu , sarardı, hala cuzdanimda. Vay be ! 29 sene olmuş, birincilikle almıştım, altın hediyeli, şimdi olaydı slotta ne giderdi ne 😆
Oyle bisey yok 15 tl ye yenilenen ucret 8 bin oluyo okadarEkstra bilgi : Ağustos 1 den itibaren ehliyeti yenilemeyenler ehliyetleri iptal olacak
Tekrar sürücü kursuna tabi ve sınava tabi tutulacak
7892 TL sadece nüfus müdürlüğüne yatırılacak
Uzasada aman tövbe , ehliyet bir erkeğin olmazsa olmazı arabada olur ilerisinde herşey olur inşallah ama ehliyet olmadan bunların hiç biri işe yaramaz.Ayrica tekrar uzicsk yil sonuna kadar rahat olun
Şimdilik ihtiyacım yok, ayrıca son kullanma tarihi geçmiş yoğurt değil bu, 31 temmuz son dediklerine bakma, bunca senedir hangi verdikleri sözü yerine getirdiler, üstelik sıcak para akıyor bu şekilde, af maf çıkartırlar.Birkac sene sonra ehliyetini değiştirmek isteyen milyonlar ne yapacak .Bu ülkede en güzeli sakin sakin zütü bıngıldağı yayıp yatmak, başka türlü insan yerine konulmaz kişi evladıYenile son gün 31 temmuz
Abi sen bu işi çözmüşsün tam kafadanız ama içimde biraz rahat değil kurtulayim dedim zaten benim ehliyette 2010 tarihli ahı gitti vahı kaldı zımba ile resmi tutturdumŞimdilik ihtiyacım yok, ayrıca son kullanma tarihi geçmiş yoğurt değil bu, 31 temmuz son dediklerine bakma, bunca senedir hangi verdikleri sözü yerine getirdiler, üstelik sıcak para akıyor bu şekilde, af maf çıkartırlar.
Tamam da niye eskisi de yenisi de geçerli olsun ne olur yani ne mahsuru var. Bi doymadılar doyamadılar arkadaş. Fotoğraftı evrak ücreti doktor muayenesi idi gittisi geldisi nerden baksan 1000 - 2000 TL masrafı var ne için yazık değil mi ya . Hayır ne değişecek hiç bir şeyDost normalde geçen seneydi eski ehliyetler için ama uzattıkça uzattılar en son da bu yılın 31 temmuzuna kadar uzadı yaptırmayan da kendisi bilir şurada 12 gün süreleri kalmış
Dostum sana soru,alkolden ehliyete el konuldu,ehliyet eski,nasıl yenileme yapacağımYenile son gün 31 temmuz
Artık 8 bin ödeyecek yenileyeceksin cezası dolunca yapacak birşey yokDostum sana soru,alkolden ehliyete el konuldu,ehliyet eski,nasıl yenileme yapacağım
Mesel surdaArtık 8 bin ödeyecek yenileyeceksin cezası dolunca yapacak birşey yok![]()
Evet 7500₺ ödeyeceksin işte kanka birde oradan ceza aldın sayMesel surda
31 temmuzdan sonra ehliyet yenileme 7500
Ama saçma degilmi,yeni ehliyeti çıkarabilmem lazımEvet 7500₺ ödeyeceksin işte kanka birde oradan ceza aldın say
Saçma ama yapacak birşey yok reis devlete para lazım affetmezAma saçma degilmi,yeni ehliyeti çıkarabilmem lazım
Bu arada ceza 9300 şu zaten
Yenisi 230000
Bence yolu vardirSaçma ama yapacak birşey yok reis devlete para lazım affetmez
Devleritin kasa boş kurbanBence yolu vardir
cezan dolunca yenileyeceksin ama suan ki fiyat üstünden.Dostum sana soru,alkolden ehliyete el konuldu,ehliyet eski,nasıl yenileme yapacağım
Uzama felan yok nüfusta arkadaşım memur biraz önce konuştukAyrica tekrar uzicsk yil sonuna kadar rahat olun