- 654
- 54
- 28
Süreyi uzatmaları lazım her yer dolmuş randevu veremiyorlar bizlik bişey yok uzatmaları lazım...
UzatirlarUzama felan yok nüfusta arkadaşım memur biraz önce konuştuk
Tam teşekküllü sağlık raporu istesinler ehliyeti olanların yüzde 80 i çürük çıkar herkesin ehliyeti iptal olur trafik rahatlar aslında 😂Ben bugün gittim biyokratif resim için gözlük verdiler soru şu resimde gözlüklü çekim yokmuş buda ilginç eski hal ehliyette gözlük yoktu yenilemede gözlük istedediler raporda eee yaşlandık be yav 🤣
Yok dostum ya yaş 40 benim de aslında 60 dan sonrası sanayiye vercen trafikte çok fazla var emekli olcak onlar artı birde bayanlar ver onlar içinde yaş fark etmiiyor hepsi değil tabi üstünü çizeyim de 😀Tam teşekküllü sağlık raporu istesinler ehliyeti olanların yüzde 80 i çürük çıkar herkesin ehliyeti iptal olur trafik rahatlar aslında 😂
lan adamsin iyiki hatirlattin smdi randevu aliyorumArkadaşlar ehliyet yenileme süresi 31 temmuzda bitiyor randevular dolmuş
Bizde tabi bu güne kadar bıraktık
Ankara Şereflikoçhisarda zar zor randevu buldum
180 kilometre oturduğum yere.
Sizlerde unuttuysanız randevularınızı alın.
1-2 güne kadar çoğu ilde randevular dolar
Herkese iyi forumlar 👋👊
Hep şu tarih son diyor ama sürekli uzatiyorlar yine uzar bu sureArkadaşlar ehliyet yenileme süresi 31 temmuzda bitiyor randevular dolmuş
Herkese iyi forumlar 👋👊
Benim emniyette zaten ehliyet bi zahmetonlar yenilesinArkadaşlar ehliyet yenileme süresi 31 temmuzda bitiyor randevular dolmuş
Herkese iyi forumlar 👋👊
Randevuya gerek yok. Önce aile hekiminden sağlık rapurunu al sonra PTTye ödemeni yap, direk nüfusa git. İşlemini yapıyorlarArkadaşlar ehliyet yenileme süresi 31 temmuzda bitiyor randevular dolmuş
Herkese iyi forumlar 👋👊
O nüfusa göre değişmiyor muRandevuya gerek yok. Önce aile hekiminden sağlık rapurunu al sonra PTTye ödemeni yap, direk nüfusa git. İşlemini yapıyorlar
Bende önce randevu aldım. Sonra işim uzadı. 2 gün sonra gittiğimde sormadılar randevu vs.O nüfusa göre değişmiyor mu
Anladım kral dedim belki adama göre muamele vardırBende önce randevu aldım. Sonra işim uzadı. 2 gün sonra gittiğimde sormadılar randevu vs.
Ödesene lan borcunu picBenim emniyette zaten ehliyet bi zahmetonlar yenilesin