Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehliyet Yenileme

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
291
111
43
Arkadaşlar ehliyet yenileme süresi 31 temmuzda bitiyor randevular dolmuş
Bizde tabi bu güne kadar bıraktık
Ankara Şereflikoçhisarda zar zor randevu buldum
180 kilometre oturduğum yere.
Sizlerde unuttuysanız randevularınızı alın.
1-2 güne kadar çoğu ilde randevular dolar
Herkese iyi forumlar 👋👊
Ekstra bilgi : Ağustos 1 den itibaren ehliyeti yenilemeyenler ehliyetleri iptal olacak
Tekrar sürücü kursuna tabi ve sınava tabi tutulacak
7892 TL sadece nüfus müdürlüğüne yatırılacak

Hatice112

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
259
69
28
Ekstra bilgi : Ağustos 1 den itibaren ehliyeti yenilemeyenler ehliyetleri iptal olacak
Tekrar sürücü kursuna tabi ve sınava tabi tutulacak
7892 TL sadece nüfus müdürlüğüne yatırılacak
Benim ehliyet bitiş tarihi 2027 yılında süresi geçmemiş sorun olmaz degilmi yenilememe gerek varmı acaba

Doktor06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
735
320
63
Randevu alıp gitmezseniz 15 gün cezası var diğer randevuya , PTT ye 15 TL saglık bakanlığına 250 TL ve 1 adet resim aile hekiminden aldığınız sağlık raporuna üzerindeki kod a TC kimlik numarası boşluk rapor numarası ile EFT yapacaksınız , bu dediklerim olmadan direk nüfustan randevu alırsanız 15 gün daha beklersiniz, nerden mi biliyorum 1 aydır süründüm siz sürünmeyin diye yazdım ..

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
932
277
63
Çoktan yeniledik önceden ne lazımsa hazırlık yap öyle git fotoğraf felan

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
199
63
Son gün ne arkadaş neden yani . İnsanları strese sokmasalar olmaz. Bir ara yaklaşık 10 sene ilkokul mezunlarına ehliyet bu sene son diye herkese ehliyet aldırdılar tabi arada sürücü kursu sahipleri köşeyi döndü.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Son gün ne arkadaş neden yani . İnsanları strese sokmasalar olmaz. Bir ara yaklaşık 10 sene ilkokul mezunlarına ehliyet bu sene son diye herkese ehliyet aldırdılar tabi arada sürücü kursu sahipleri köşeyi döndü.
Dost normalde geçen seneydi eski ehliyetler için ama uzattıkça uzattılar en son da bu yılın 31 temmuzuna kadar uzadı yaptırmayan da kendisi bilir şurada 12 gün süreleri kalmış

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,338
6,616
113
Dost normalde geçen seneydi eski ehliyetler için ama uzattıkça uzattılar en son da bu yılın 31 temmuzuna kadar uzadı yaptırmayan da kendisi bilir şurada 12 gün süreleri kalmış
Yine uzar gibi geliyor pazartesi belli olur çünkü şubeler kitlenmiş randevular patlamış çoğu kişi randevu alamıyor

Kartalistt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
114
41
28
Arkadaşlar ehliyet yenileme süresi 31 temmuzda bitiyor randevular dolmuş
Bizde tabi bu güne kadar bıraktık
Ankara Şereflikoçhisarda zar zor randevu buldum
180 kilometre oturduğum yere.
Sizlerde unuttuysanız randevularınızı alın.
1-2 güne kadar çoğu ilde randevular dolar
Herkese iyi forumlar 👋👊
Kanka bende ayaşa zor buldum evime 55 km

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
717
228
43
Pazartesi ye randevu aldımda nasıl sağlık raporu alacam sağlık ocağı kapalı özele gitsem para yok mk😕

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,338
6,616
113
Pazartesi ye randevu aldımda nasıl sağlık raporu alacam sağlık ocağı kapalı özele gitsem para yok mk😕
Bence randevunu iptal et 25-26 sina al o zamana kadar Allah büyük dersin. Hepsi yetişmez 15 gün birdaha alamazsın randevu patlarsın

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
717
228
43
Bence randevunu iptal et 25-26 sina al o zamana kadar Allah büyük dersin. Hepsi yetişmez 15 gün birdaha alamazsın randevu patlarsın
Randevuya eksikte olsa gidicem belki tanıdık filan çıkarsa zaten sadece sağlık raporu lazım belki onuda yapabilirim öğleden sonra