- 621
- 215
- 43
300 düşer her türlü heraldeKanka saatsabahin 5 i milletin isi gucu var 5 6 kisi yok zaten 4 kisiyiz belki 5 olur 250 300 neyse verde uyuyak yav
300 düşer her türlü heraldeKanka saatsabahin 5 i milletin isi gucu var 5 6 kisi yok zaten 4 kisiyiz belki 5 olur 250 300 neyse verde uyuyak yav
Dost ben pay filan istemiyorum takip edip hakkını verenlere pay yap bnce bitsin böyleKesene bereket dost
5 kişi 300 olsa 1.5 k eder 2 saattir burdayız bencede emek boşa gitmesinBilmiyorum cogunluk nasil istiyo ama benim dusuncem o
Basket düşünüyorum zatenGüzel bi kupona kimse razı gelmez bence şuan tekli basket dersen belki herkes okey der
300 400 neyse ama gec oldu yani bence uzatmanin anlami yok5 kişi 300 olsa 1.5 k eder 2 saattir burdayız bencede emek boşa gitmesin
bence bitirelim knka ama sen bilirsinBasket düşünüyorum zaten
Bast dost ozaman bi kupon takip edicek kadar gucum var halaBasket düşünüyorum zaten
Herkes bitirelim diyor o yüzden zorlama bence herkes kendi payıyla oynarBasket düşünüyorum zaten
Dost bende arkadaşlara soruyorum isterlerse bir adım basket yaparız ortak bir maça ona göre herkese değecek bir pay düşsün diye deidmDost ben pay filan istemiyorum takip edip hakkını verenlere pay yap bnce bitsin böyle
Usta mantıksız zaten olay şu 300 düşer şimdi adam başı bi daha bassa 600 düşer bi anlamı yok sen 300 le 600 yapman daha mantikliBast dost ozaman bi kupon takip edicek kadar gucum var hala
knka saat 5 oldu bitirelim benceDost bende arkadaşlara soruyorum isterlerse bir adım basket yaparız ortak bir maça ona göre herkese değecek bir pay düşsün diye deidm
Dost valla s et ver cekimi yatak uyuyak yav kimse nin mecali kalmadiDost bende arkadaşlara soruyorum isterlerse bir adım basket yaparız ortak bir maça ona göre herkese değecek bir pay düşsün diye deidm
4 kişide duralım diyorDost bende arkadaşlara soruyorum isterlerse bir adım basket yaparız ortak bir maça ona göre herkese değecek bir pay düşsün diye deidm
Önce şunu acikla kanka şuan ödül ne bi daha alırsan ödül ne kimse bunu bilmiyorDost bende arkadaşlara soruyorum isterlerse bir adım basket yaparız ortak bir maça ona göre herkese değecek bir pay düşsün diye deidm
@ahmetc10 bu arkadaş çok uğraştı bence böylesi makul kafanda liste yaparsın yinede sen bilirsinDost bende arkadaşlara soruyorum isterlerse bir adım basket yaparız ortak bir maça ona göre herkese değecek bir pay düşsün diye deidm
sağolasın reisim@ahmetc10 bu arkadaş çok uğraştı bence böylesi makul kafanda liste yaparsın yinede sen bilirsin
Dost 1 kisi istiyo yap isteyen varsa yazsin sahsi olarak ben istememArkadaşlar 1 adım daha yapalım isterseniz 500 600 artık ne düşerse bu 4 kisiye