kesene bereket knkaÇekim veriyorum 4 arkadaşa 350 şer atarım dostlar
Eline saglikÇekim veriyorum 4 arkadaşa 350 şer atarım dostlar
Sıkıntı yok knkaDostlar kimlik seri istiyorum çekim icin cüzdan sivil elbisemde 7.30 da talep verip gelince hesaplarınıza 350 atarım olurmu
La salla ona bakmıyorlar ki iban doğru ise gönderim oluyorDostlar kimlik seri istiyorum çekim icin cüzdan sivil elbisemde 7.30 da talep verip gelince hesaplarınıza 350 atarım olurmu
Emin misinLa salla ona bakmıyorlar ki iban doğru ise gönderim oluyor
tamamdır knka adamsınAklınıza bsy gelmesin güven konusunda 7.30 da nobetim bitiyor çeker gonderirim
Eminim en kötü iptal olurEmin misin
Arkadaş önemli değil diyor dene kafadan seri noAklınıza bsy gelmesin güven konusunda 7.30 da nobetim bitiyor çeker gonderirim
Kaç haneli seri no birisi söylesin 6 veya 8 hane harfle karışık gir @YELTAY Sen yardımcı ol senin seri noyu değiştirerek soyleEmin misin
Bol kazançlar dilerim
A32M34567Kaç haneli seri no birisi söylesin 6 veya 8 hane harfle karışık gir @YELTAY Sen yardımcı ol senin seri noyu değiştirerek soyle
Salladın da kaç haneli salladın harf felan olması şart 😁Valla salladım gitti inşallah gonderirler 😆😆😆iptal ederse 7.30 da hallederim dostlar
Knka bence iptal ederler ama İnş. gönderirlerValla salladım gitti inşallah gonderirler 😆😆😆iptal ederse 7.30 da hallederim dostlar