- 43,424
- 7,839
- 113
@Poftikk knka napıyoruz
@Poftikk knka napıyoruz
Eywallah dostum@Poftikk tebrikler dost
Dost ona mi takildin benim ustume cik jfjjwjfBeni neden sona yazdın ki listeden aşağıya düşmezsek iyidir![]()
Sen tay sin sondan gelir yetisirsin😁Beni neden sona yazdın ki listeden aşağıya düşmezsek iyidir![]()
Pay konusu konusulmadi dost hic konuda varmiydi oyle bisey varsa roll sahibi halederDostlar @melo52 unutmayın banada rol yaptırdı başarılı olsak payini atacaktık bir kısmını atmanızı tavsiye ederim konuyu takip etmedim ne konuşuldu diye ama
Abi pay filan asla istemiyorum senin kazanc olsaydı onuda dağıtın diyecektim zaten 😊Dostlar @melo52 unutmayın banada rol yaptırdı başarılı olsak payini atacaktık bir kısmını atmanızı tavsiye ederim konuyu takip etmedim ne konuşuldu diye ama
reisim 4 kişiyiz bence bitirelim ama yine de sen bilirsin5 6 kişi var dostlar takip eden . Bence bir adım daha yapalım 250 kimsenin işini görmez güzel bir kupon yapayım bence
Güzel bi kupona kimse razı gelmez bence şuan tekli basket dersen belki herkes okey der5 6 kişi var dostlar takip eden . Bence bir adım daha yapalım 250 kimsenin işini görmez güzel bir kupon yapayım bence
Bence devam etme liste yap sen bilirsin yinede saatte epey oldu zaten dost5 6 kişi var dostlar takip eden . Bence bir adım daha yapalım 250 kimsenin işini görmez güzel bir kupon yapayım bence
UtanırımDost ona mi takildin benim ustume cik jfjjwjf
Kanka saatsabahin 5 i milletin isi gucu var 5 6 kisi yok zaten 4 kisiyiz belki 5 olur 250 300 neyse verde uyuyak yav5 6 kişi var dostlar takip eden . Bence bir adım daha yapalım 250 kimsenin işini görmez güzel bir kupon yapayım bence
4 kişi varız bence yapma5 6 kişi var dostlar takip eden . Bence bir adım daha yapalım 250 kimsenin işini görmez güzel bir kupon yapayım bence
Kesene bereket dost@Poftikk tebrikler dost