- 14,022
- 13,144
- 113
Bonus monus yok kişiye özel
500₺ çekim verdik bakalım. Sağolasın kral eyvallahkayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
Ne zaman eklendi sana bonus dost500₺ çekim verdik bakalım. Sağolasın kral eyvallah
Linkten kaydoldum, çıkıp girdim 1 dk içinde bildirim geldi ana ekrana, orada yazana görede max 1 k çekim kral çevrim şartıda yokNe zaman eklendi sana bonus dost
Ödemede 15 - 20 dk içinde geldi bu araadaLinkten kaydoldum, çıkıp girdim 1 dk içinde bildirim geldi ana ekrana, orada yazana görede max 1 k çekim kral çevrim şartıda yok
hangi yöntemle çekim verdin kralÖdemede 15 - 20 dk içinde geldi bu araada
Havale reis en bastaki minimum 500₺ olan yöntemhangi yöntemle çekim verdin dost
Havale vermişhangi yöntemle çekim verdin kral
Site ödeme yapmıyor bu uşakt büyük ihtimalle site adamı sürekli çevrim yapın çevrim eksik diyor bu oe siteye üye olmayınkayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
Valla ne zaman ekleniyorsa bende bekliyorumyarım saat oldu bekliyoruz eklenecek diye adam 2 dk da eklendi diyor bizim baş kel mi anlamadim
Çekimin. Gelirse haber et reisOyuna gir çık 2 dakika sonra ekleniyor ekrana yazı çıkıyor bende 1000 çekim verdim inşallah öder spinler 1070tl ödedi
Bana daha eklenmediÇekimin. Gelirse haber et reis