oyunda çıksa buraya 2 saat oldu eklenmedi yazar miyim reis Allah aşkına yavLinkten uye olanlar direk oyuna girsin cikiyo
oyunda çıksa buraya 2 saat oldu eklenmedi yazar miyim reis Allah aşkına yavLinkten uye olanlar direk oyuna girsin cikiyo
Linkten uye olanlar direk oyuna girsin cikiyo
oclari 2 saattir eklencek diye bekliyoruz millet çekmiş parayı yeme aşamasına geçmiş biz insan değil miyiz awᴀʀᴋᴀᴅᴀşʟᴀʀ sɪ̇ᴛᴇ ᴋᴀʀᴀɴʙᴏʟᴇ ʙᴏɴᴜs ᴠᴇʀɪ̇ʏᴏʀ ᴘᴇᴋ ɢᴜ̈ᴠᴇɴɪ̇ʟᴍᴇᴢ ʙᴏɴᴜs ᴀʟᴀɴ ᴄ̧ᴇᴋᴇʙɪ̇ʟɪ̇ʀsᴇ ᴄ̧ᴇᴋɪ̇ᴘ ʙɪ̇ ᴅᴀʜᴀ ᴅᴀ ɢɪ̇ʀᴍᴇsɪ̇ɴ ᴛᴀᴠsɪ̇ʏᴇᴍᴅɪ̇ʀ....
Bekleyin ekliyorlar bana ekledilerserefsizler ya herkese ekle yada kimseye ekleme zaten no onay istiyorsun
Kendi hesabımdan aldığım bonus için Bonus yok diyor hâlbuki aldım kullandım 😅😅oclari 2 saattir eklencek diye bekliyoruz millet çekmiş parayı yeme aşamasına geçmiş biz insan değil miyiz aw
Uzun sürüyor bazen yarım saat 1 saat kadarBekleyin ekliyorlar bana eklediler
2 buçuk saat oldu daha ne kadar bekleyelim reis senin ne kadar sürdüBekleyin ekliyorlar bana eklediler
Oyuna direk girip baktinmi knk bende de bildirim mesaj felan yoktu gates 1000 oyuna girdim direk eklenmiştilinkten üye olduk 2 saattir eklenmedi şeyinin keyfine göre ekliyorlar galiba
oyuna 10 dk da bir bakıyorum maalesef bize harçlık çıkarmak nasip olmadı kafalarına göre ekliyorlarOyuna direk girip baktinmi knk bende de bildirim mesaj felan yoktu gates 1000 oyuna girdim direk eklenmişti
Yarım saat sonra ekledi ara sıra oyuna gir çık yap knk bı anda verdi bildirim bile gelmedi ona kalırsa site baya yoğun sanirim2 buçuk saat oldu daha ne kadar bekleyelim reis senin ne kadar sürdü
Acele etme sıkıntı yapma daha eklemedikleri kimse yok herkese o linkten üye olursan veriyorlarYarım saat sonra ekledi ara sıra oyuna gir çık yap knk bı anda verdi bildirim bile gelmedi ona kalırsa site baya yoğun sanirim