- 201
- 73
- 28
ama tam bilmiyorum ben 500 tlmi çektim sınırsızmı değilmi canlı desteğe sorun kirveler
Talep verdim inş yatar yan😊kayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
bonus yoksa bu adamlar nasıl alıyor linki attım ztnBonus yok aff link ile uye olmusundur canli da suratima kapatti
Ben alamadim valla linkten ute oldum hemde oyunlara girdim yokbonus yoksa bu adamlar nasıl alıyor linki attım ztn
Çevrim var çekim iptal eildi canlıya bağlandım çevriminiz eksik dedikayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi
vallahi ben çevrim yapmadım çektim arkadaşlarda çekti 5 kişi ödediÇevrim var çekim iptal eildi canlıya bağlandım çevriminiz eksik dedi
Yok dost 1000 TL yapman lazım diyo canlı destekvallahi ben çevrim yapmadım çektim arkadaşlarda çekti 5 kişi ödedi
aff link?vallahi ben çevrim yapmadım çektim arkadaşlarda çekti 5 kişi ödedi
demekki değişti kuzen valla ben çektim 500Yok dost 1000 TL yapman lazım diyo canlı destek
Doğrudur kuzen canlı değişiklik gösteriyo diyo çok çeken olduysa saçmalamaya başladırlar demekkidemekki değişti kuzen valla ben çektim 500
dediyse eklenir dostBana canlı destek 1 saate hesabınıza eklenecek dedi size oto mu eklendi eklenirmi sizce
Okey eyvallah bazıları hiç canlıya bağlanmamis sanki oyuzdendediyse eklenir dost
Aptal oekayıt olduktan sonra gates 1000 de 500 freespin veriyor çıkan kazançla çevrim yapmadan direkt çekebilirsiniz ben 500 tl çektim geldi