- 31,188
- 11,440
- 113
En doğrusunu yapıyor 👏👏👏Acun’u geçtin be kardeşim hadi 😅
En doğrusunu yapıyor 👏👏👏Acun’u geçtin be kardeşim hadi 😅
Adam ayrım yapmam listeue alırım dedi o yüzden takip ettim neyse bbSansina kus ferdi
BbAdam ayrım yapmam listeue alırım dedi o yüzden takip ettim neyse bb
Hiç roll açmadın dost sen bu aralar değil@DubaiÇikolatası @drogba6 reis bende en başından beri vardım. beni de alabilir misin listeye. bu aralar roll açamadım haklısınız işsizim. biraz durumum kötü. tekrardan özür dilerim
Katılıyorum senin alinman lazım@DubaiÇikolatası @drogba6 reis bende en başından beri vardım. beni de alabilir misin listeye. bu aralar roll açamadım haklısınız işsizim. biraz durumum kötü. tekrardan özür dilerim
reis haklısın biraz durumum kötü tekrardan özür dilerimHiç roll açmadın dost sen bu aralar değil
Ferdi kader ortaginKatılıyorum senin alinman lazım
Hiç roll açmaması kötü olmuş 🥺Katılıyorum senin alinman lazım
Özür dilenecek bir durum yok dostreis haklısın biraz durumum kötü tekrardan özür dilerim
Birşey diyeceğim banlanmak istemiyorum iyi forumlarFerdi kader ortagin
abi yanlış anlamayın durumum biraz kötü o yüzden kusura bakmayın tekrardanÖzür dilenecek bir durum yok dost
Umarım bundan sonra durumun iyi olur bol bol roll açarsın kardeşimzaten son 1 ayda aktifim sitede. daha önceleri nadir takılıyodum burada @DubaiÇikolatası
Son 1 aydir niye hic roll acmadin dost bu benim fikrim degil drogba da bende biliyoz kimin ne yaptigini dun kayip bonusu adli roll actim aq ben yazaten son 1 ayda aktifim sitede. daha önceleri nadir takılıyodum burada
Özür dileme şundan küfür et onareis haklısın biraz durumum kötü tekrardan özür dilerim