- 30,951
- 11,336
- 113
Estağfurullah kardeşimabi yanlış anlamayın durumum biraz kötü o yüzden kusura bakmayın tekrardan
Estağfurullah kardeşimabi yanlış anlamayın durumum biraz kötü o yüzden kusura bakmayın tekrardan
La neyin özrünü diliyorsun olum bı hata mı yaptın da özür diliyorsun. Neden bu kadar küçülüyoraun anlamıyorum. Atarsa atar atmazsa dünyanın sonu mureis haklısın biraz durumum kötü tekrardan özür dilerim
kusura bakma tekrardan haklısınızSon 1 aydir niye hic roll acmadin dost bu benim fikrim degil drogba da bende biliyoz kimin ne yaptigini dun kayip bonusu adli roll actim aq ben ya
Bravo Kerim kardeşimLa neyin özrünü diliyorsun ölüm bı hata mı yaptın da özür diliyorsun. Neden bu kadar küçülüyoraun anlamıyorum. Atarsa atar atmazsa dünyanın sonu mu
Evet o rollde bende vardım Dostum tek golden gittik🥺 pardon bozmuştun🥺🙏Son 1 aydir niye hic roll acmadin dost bu benim fikrim degil drogba da bende biliyoz kimin ne yaptigini dun kayip bonusu adli roll actim aq ben ya
Allah belasini versinEvet o rollde bende vardım Dostum tek golden gittik🥺
reis ben öyle tepkiler veremiyorum sinirli biri değilim. biraz da psikolojim iyi değil. işsizlik kötü bi durum yanlış anlamayınLa neyin özrünü diliyorsun olum bı hata mı yaptın da özür diliyorsun. Neden bu kadar küçülüyoraun anlamıyorum. Atarsa atar atmazsa dünyanın sonu mu
🥺🥺Allah belasini versin
Çukulata yok çukulata yok çukulata yokAllah belasini versin
4 aydır işsizim, iş olmadığı için değil çalışacak bir piskoljide olmamak en kötüsü mental olarak çok vahim 🙏reis ben öyle tepkiler veremiyorum sinirli biri değilim. biraz da psikolojim iyi değil. işsizlik kötü bi durum yanlış anlamayın
Bu mu tarafsız seçim? Ben rollde açtım en baştan beri ferdiyle buradayız@egehandro @SaHgEc @Gfbridvan1907 @TitanEnsaladus
Ulasicam
Beyler 1 roll daha acilck birazndan orda da ulasamadiklarimizi cikarcaz ins
Tskler sende bilgiler mevcut@egehandro @SaHgEc @Gfbridvan1907 @TitanEnsaladus
Ulasicam
Kullanıcı adını anamurmuzu yap 150 TL Atarım@egehandro @SaHgEc @Gfbridvan1907 @TitanEnsaladus
Ulasicam
Ferdiyi siktir et tamam sende varsinBu mu tarafsız seçim? Ben rollde açtım en baştan beri ferdiyle buradayız
Allah yardımcımız olsun abi4 aydır işsizim, iş olmadığı için değil çalışacak bir piskoljide olmamak en kötüsü mental olarak çok vahim 🙏
Kardeşim 200 k borcum var benim ama bı bakmışsın yarın 20k rol açmışım belli olmaz yani kumarbaz adamız biz. Yinede ortada bişey yokken özür dileyip durma olduğum yerden bile zoruma gitti bakreis ben öyle tepkiler veremiyorum sinirli biri değilim. biraz da psikolojim iyi değil. işsizlik kötü bi durum yanlış anlamayın
Teşekkür ederim dostum roll acicam, burdakilerden ulaşırız umarım 🙏@egehandro @SaHgEc @Gfbridvan1907 @TitanEnsaladus
Ulasicam
kazananlara tebrikler 🙏@egehandro @SaHgEc @Gfbridvan1907 @TitanEnsaladus
Ulasicam