- 12,365
- 20,463
- 113
Yas kac üstadSaka yapıyorum benim ihtiyacım yok
Teşekkürler bunun için roll açtığımda seni ayrı göreceğim
Kalp rahatsızlığı yaşadıgimdan dolayı bir süre yukaek kumar ve stres uzak duruyorum
Kalp diyon ya şaşırdım
Yas kac üstadSaka yapıyorum benim ihtiyacım yok
Kalp rahatsızlığı yaşadıgimdan dolayı bir süre yukaek kumar ve stres uzak duruyorum
Max ne onun üzerine 3 defa daha aldımHepsi o maxwin yuzunden demi kalp cikarir adamda vala
35Yas kac üstad
Kalp diyon ya şaşırdım
Geçmiş olsunSaka yapıyorum benim ihtiyacım yok
Geçmiş olsun dost dualar sninleMax ne onun üzerine 3 defa daha aldım
Sadece bizde genetik kalp var
Soran herkese teşekkürler anjiyo olacağım sanırım
Ondan dolayı oynamıyorum sigara fazla içmemek için
Genetik adamı bitiriyor bizim ailede de mide kanseri var bende check-up yaptiriyorum her seneSaka yapıyorum benim ihtiyacım yok
Genetik adamı bitiriyor bizim ailede de mide kanseri var bende check-up yaptiriyorum her seneSaka yapıyorum benim ihtiyacım yok
Bi yerde sorun var kardrsim anne babadan gelme ya da küçükken travma ...
İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun reis üzüldümMax ne onun üzerine 3 defa daha aldım
Sadece bizde genetik kalp var
Soran herkese teşekkürler anjiyo olacağım sanırım
Ondan dolayı oynamıyorum sigara fazla içmemek için
drogbaya ve listedeki arkadaşlara tebrikler bol kazançlar 🙏Beyler listede daha önce kendi parasiyla roll acmayanlar yok bilginize
Allah seni cips etsin emiBeyler listede daha önce kendi parasiyla roll acmayanlar yok bilginize
Daha dün açtık bakalım 🤭Beyler listede daha önce kendi parasiyla roll acmayanlar yok bilginize
Acun’u geçtin be kardeşim hadi 😅Beyler listede daha önce kendi parasiyla roll acmayanlar yok bilginize
Paylaşacak mısın reis listeyiBeyler listede daha önce kendi parasiyla roll acmayanlar yok bilginize
Küçükken beni çok severdi dost bakalım umarım büyümemistir😁😁Dost sana atmazsa zaten kendini sorgulasın ayıp olr
Sansina kus ferdiAllah seni cips etsin emi