- 5,281
- 1,566
- 113
Umarım reis bol şanslarNe yalan söyleyeyim sıkıntılar var bu ara
Yine döneriz sahalara inşallah
Umarım reis bol şanslarNe yalan söyleyeyim sıkıntılar var bu ara
Ben şuradan dönersem senide dondurecem dostNe yalan söyleyeyim sıkıntılar var bu ara
Söyler misin dost bana yarım ödül atsın ilk adımda vardım sen yetkili bir bir abimize benziyorsunDost hep beraber @drogba6 yı tebrik etmeliyiz hedef 5k dedim6.5k yaptı niyemi herkese ödül atmak için
Sağol dost eksik olmaBen şuradan dönersem senide dondurecem dost
@Gfbridvan1907 da vardır sigara@drogba6
Abi sigaram yok banada ödül atsana 😭😭😭
Tüm para senin dost karton alalim direk@drogba6
Abi sigaram yok banada ödül atsana 😭😭😭
Cio ciooo cioooooBen şuradan dönersem senide dondurecem dost
Listeye benide eklesen iyi olurdu ben sigarasız kaldımTüm para senin dost karton alalim direk
Benim hakki sana vermezsem serefsizimListeye benide eklesen iyi olurdu ben sigarasız kaldım
@DubaiÇikolatası 2 karton parliament yolla reise 🤣Listeye benide eklesen iyi olurdu ben sigarasız kaldım
Saka yapıyorum benim ihtiyacım yokBenim hakki sana vermezsem serefsizim
Hepsi o maxwin yuzunden demi kalp cikarir adamda valaSaka yapıyorum benim ihtiyacım yok
Teşekkürler bunun için roll açtığımda seni ayrı göreceğim
Kalp rahatsızlığı yaşadıgimdan dolayı bir süre yukaek kumar ve stres uzak duruyorum
Geçmiş olsun dostum ciddi birşey yoktur umarım dikkat et kendineSaka yapıyorum benim ihtiyacım yok
Kalp rahatsızlığı yaşadıgimdan dolayı bir süre yukaek kumar ve stres uzak duruyorum
Dost sana atmazsa zaten kendini sorgulasın ayıp olrSöyler misin dost bana yarım ödül atsın ilk adımda vardım sen yetkili bir bir abimize benziyorsun
reis çok geçmiş olsunSaka yapıyorum benim ihtiyacım yok
Çok geçmiş olsun reis Allah şifanı versinSaka yapıyorum benim ihtiyacım yok
geçmiş olsun hocam 🙏Saka yapıyorum benim ihtiyacım yok